Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Karanténa? Budem ženou, matkou a kuchárkou, vraví Serena

Známi športovci po celom svete vyzývajú na ochranu pred koronavírusom. Výnimkou nie je ani bývalá svetová tenisová jednotka Serena Williamsová.

15.03.2020 12:31
Australian Open Tennis Foto: ,
Serena Williamsová.
debata

Fenomenálna Američanka na svojom instagramovom profile uviedla, že spolu so svojou rodinou sa utiahli do ústrania a budú sa venovať jeden druhému. Dvadsaťtrinásobná grandslamová singlová šampiónka a jedna z najlepších tenistiek histórie je už dva a pol roka vydatá za amerického investora a podnikateľa na internete Alexisa Ohaniana, spolu majú dvojročnú dcérku Olympiu.

„Najbližších šesť týždňov strávime v ústraní. Budem ženou, matkou, kuchárkou. Budem upratovať, čistiť, urobím si pleťovú masku. Ukážem vám, ako to chodí… Buďte všetci zodpovední a zostaňte v bezpečí, Je to vážne,“ napísala Serena Williamsová na svojom instagrame a pridala krátke video, ako jej robia makeup.

Serena Williamsová (38) bola dosiaľ naposledy súčasťou súťažného diania začiatkom februára, keď vo Washingtone pomohla tímu USA k postupu cez Lotyšsko na finálový turnaj Pohára federácie, ktorý sa mal v apríli uskutočniť v Budapešti.

Práve Američanky mali byť prvými súperkami Sloveniek v C-skupine turnaja, ktorý napokon odložili na neurčito v dôsledku celosvetovej pandémii koronavírusu. Mladšia zo sestier Williamsových počas kariéry získala 73 turnajových titulov vo dvojhre a ďalšie 23 pridala vo štvorhre.

V kombinácii dvojhry, štvorhry a miešanej štvorhry vybojovala na grandslamových turnajoch dovedna 39 titulov, čo je najviac spomedzi všetkých aktívnych hráčok. Pred prerušením tenisovej sezóny jej v rebríčku WTA vo dvojhre patrila 9. priečka.

debata chyba
Viac na túto tému: #tenis #Serena Williams #koronavírus