Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Venus Williamsová zavinila na Floride smrteľnú haváriu

Americká tenistka Venus Williamsová zapríčinila dopravnú nehodu so smrteľným koncom. Udiala sa 9. júna na Floride, keď bývalá svetová jednotka a víťazka 7 grandslamových turnajov na svojej Toyote Sequoia SUV prešla úsek cesty v Palm Beach Gardens, kde aj býva, na červenú.

30.06.2017 09:32 , aktualizované: 11:34
Venus Williamsová Foto:
Venus Williamsová.
debata (1)

Údajne v dôsledku toho, že zostala trčať v kolóne. Vzápätí narazilo do nej iné vozidlo. Riadila ho žena, ktorej manžel utrpel pri zrážke ťažké poranenia hlavy a o dva týždne neskôr im v nemocnici podľahol. Išlo o 78-ročného Jeroma Barsona. Podľa očitých svedkov 37-ročná tenistka naozaj jazdila na červenú, informovala o tom polícia v Palm Beach Gardens s dôvetkom, že incident je v štádiu vyšetrovania, ale Williamsová zatiaľ nebola obvinená.

Manželka nebohého Linda Barsonová polícii povedala, že pri náhlej zmene svetla na semafore už nemohla zastaviť svoje auto, a preto narazila do vozidla známej americkej tenistky. Williamsová vôbec nebola zranená a Barsonová iba ľahko. Tenistka v čase nehody nebola pod vplyvom alkoholu ani drog a tiež netelefonovala. Jej právnik oznámil, že musela zastaviť v strede križovatky v kolóne. "Bola to nešťastná nehoda a Venus vyjadrila najhlbšiu sústrasť rodine, ktorá stratila milovaného člena,“ uviedol vo vyhlásení právnik Malcolm Cunnigham aktuálne jedenástej hráčky rebríčka WTA vo dvojhre.

Päťnásobná wimbledonská šampiónka a olympijská víťazka zo Sydney 2000 Venus Williamsová medzičasom padla aj do druhej rebríčkovej stovky, ale v ostatnom roku prežíva druhú tenisovú mladosť. Vlani bola v semifinále Wimbledonu a osemfinále Roland Garros aj US Open. Na začiatku tejto sezóny sa na Australian Open v Melbourne dostala až do rozhodujúceho zápasu o titul vo dvojhre, kde však podľahla mladšej sestre Serene /4:6, 4:6/. Aktuálne pred začiatkom turnaja na londýnskej tráve je nasadená ako desiata.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #venus williamsová