Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

VIDEO: Zápas Austrálie s Kazachstanom vyžreboval krokodíl

Originálnym spôsobom sa uskutočnil štvrtkový žreb zápasu štvrťfinále Davisovho pohára mužských reprezentačných tímov medzi tenistami Austrálie a Kazachstanu.

16.07.2015 15:32
krokodíl, strom, kmeň, lezenie Foto:
Ilustračné foto.
debata

Dvojice pre piatkové dvojhry určil krokodíl, ktorý sa vynoril z vody a vybral si číslo s návnadou, ktoré predstavovalo meno hráča pre piatkový prvý zápas vo dvojhre. Keďže krokodíl zvolil číslo 2 s austrálskou vlajočkou, znamená to, že súboj sa začne duelom domácej dvojky Thanasiho Kokkinakisa s jednotkou Kazachstanu Michailom Kukuškinom. Druhú dvojhru si zahrajú Nick Kyrgios a Oleksandr Nedoviesov. Hrať sa bude na tráve Marrara Sporting Complexu v Darwine.

Organizátori nenechali nič na náhodu a pre účel žrebu si vybrali 80-ročného skúseného krokodíla Burta, ktorý sa preslávil ešte v roku 1986 vo filmovom trháku Krokodíl Dundee. Burt je podľa servera The Guardian päť metrov dlhý a váži až 700 kg.

„Prišli sme do Austrálie a očakávali klasické žrebovanie zápasov, ale toto nie. Organizátori nás naozaj prekvapili, ale bola to príjemná zmena,“ vyhlásil druhý hráč Kazachstanu Oleksandr Nedoviesov.

„Nebáli sme, veď sme sa nachádzali za bariérou, ale povedali nám, aby sme sa zbytočne nenakláňali nad vodu. Krokodíl sa pohyboval pomaly, ale v skutočnosti vie byť asi oveľa rýchlejší,“ prezradil svoje pocity Austrálčan Sam Groth, ktorý by sa mal po boku Lleytona Hewitta predstaviť vo štvorhre.

AUSTRÁLIA – KAZACHSTAN
(Darwin, Marrara Sporting Complex, tráva vonku)

Piatkové dvojhry (začiatok o 3.30 h SELČ)
Thanasi Kokkinakis – Michail Kukuškin Nick Kyrgios – Oleksandr Nedoviesov

Sobotňajšia štvorhra (3.30 h SELČ)
Sam Groth, Lleyton Hewitt – Andrej Golubev, Oleksandr Nedoviesov

Nedeľňajšie dvojhry (3.30 h SELČ)
Nick Kyrgios – Michail Kukuškin Thanasi Kokkinakis – Oleksandr Nedoviesov

debata chyba
Viac na túto tému: #krokodíl #Davisov pohár 2015