Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Tursunov odkazuje Šarapovovej: Rieš radšej výkriky a pišťanie

Tradične prostoreký ruský tenista Dmitrij Tursunov si neodpustil reakciu na volanie krajanky Marie Šarapovovej po prípadných poplatkoch za ošetrenia počas zápasov, ktoré sú občas využívané na vyvedenie súpera z tempa.

03.09.2014 16:00
Maria Šarapovová Foto: ,
Maria Šarapovová.
debata

„Keď ona takto, tak ja by som začal riešiť vzdychanie pri úderoch. Každý totiž poukazuje na to, čo sa mu hodí. Niektorí si berú ‚medical timeout‘ na rozhodenie protivníka. Iní zase vykrikujú, pištia a vzdychajú – obvykle o to intenzívnejšie, o čo nepriaznivejšiemu skóre čelia. Ďalší zase diskutujú s rozhodcami. V princípe by sme mali hľadať riešenia v prospech športu a nie sledovať vlastné záujmy,“ cituje Tursunova web Tennis World.

Výkriky Marie Šarapovovej.

Šarapová sa počas newyorských US Open vyjadrila na túto tému po derby s Mariou Kirilenkovou, ktorá si nechala previazať členok. „Myslím si, že všetci vidíme, kto využíva ošetrenia zmysluplne a kto bezdôvodne. Neviem, koľko by sa dalo pýtať za ‚medical timeout‘, možno nejakých 2500 dolárov. Mali by sme k tomu pristúpiť, bolo by to zaujímavé,“ skonštatovala držiteľka kariérneho Grand Slamu, pravdepodobne medziriadkovo hovorila najmä o prerušení nedávneho duelu so Srbkou Anou Ivanovičovou v semifinále v Cincinnati. Keď si dávnejšie žiadala ošetrenie Bieloruska Viktoria Azarenková, Šarapovová sa ironicky opýtala: „Volá sa vari Jankovičová?“

debata chyba
Viac na túto tému: #Maria Šarapovová #Dmitrij Tursunov