Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Hantuchová si zahrá za Singapur. Po boku Agassiho či Sereny

Slovenská tenistka Daniela Hantuchová bude v zimnej novej súťaži International Premier Tennis League (IPTL) hrať v tíme Singapur spolu s Američanom Andrem Agassim, Austrálčanmi Patrickom Rafterom, Lleytonom Hewittom a Nickom Kyrgiosom, Čechom Tomášom Berdychom, brazílskym deblovým špecialistom Brunom Soaresom a Američankou Serenou Wiliamsovou. Berdych o výsledku draftu informoval prostredníctvom Twitteru.

02.03.2014 16:53
Daniela Hantuchová Foto: ,
Daniela Hantuchová.
debata

IPTL zastrešuje Ind Maheš Bhupáthí a súťaž miešaných družstiev mimo štruktúr ITF, ATP či WTA sa bude konať 20. novembra – 18. decembra 2014 v Bangkoku, Kuala Lumpure, Bombaji, Singapure a Hongkongu. Spoluzakladateľovi Bhupáthímú pomáha s propagovaním spomenutý Hewitt.

Ind predznamenal platový strop 10 miliónov dolárov na jeden tím a dolnú hranicu 4 milióny USD. Každé družstvo bude pozostávať zo šiestich až desiatich členov. Bude sa hrať na jeden set so systémom „no ad“ a s prípadným tajbrejkom už za stavu 5:5.

V rámci jedného stretnutia sa uskutočnia dvojhra mužov, dvojhra žien, štvorhra mužov, miešaná štvorhra a dvojhra legiend. O víťazovi pritom rozhodne počet gemov, nie bodov. Podobne sa ráta v americkej letnej profesionálnej Svetovej lige tímov (WTT).

debata chyba
Viac na túto tému: #Daniela Hantuchová #Andre Agassi #International Premier Tennis League