Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Aj poslankyňa Tabák vie, aký je rozchod s Bulharom. Dimitrov už netvorí pár s kráskou z Rumunska

Na prebiehajúcom turnaji ATP 100 v Šanghaji sa mu darí, v stredu vyradil svetovú dvojku Carlosa Alcaraza. No zdá sa, že mimo tenisových arén to v prípade Bulhara Grigora Dimitrova až tak ružové nie je.

12.10.2023 17:55
791962623 Foto:
Madalina Geneaová a Grigor Dimitrov.
debata

32-ročný hráč z elitnej dvadsiatky svetového rebríčka sa podľa viacerých zahraničných médií rozišiel po pol roku s krásnou rumunskou herečkou Madalinou Gheneaovou.

Dimitrov, ktorý v minulosti tvoril pár aj s bývalou slovenskou tenistkou a teraz dosluhujúcou poslankyňou NR SR Romanou Tabák, si začal s Geneovou v apríli tohto roka.

Holger Rune a Caroline Donzellaová Čítajte viac Pomotala mu hlavu. Piaty hráč sveta randí s modelkou, je bez formy. Mentálne je mimo, tvrdí matka

Portál tenistonic.com upozornil, že ich polročný vzťah sa skončil a obaja si vymazali spoločné fotografie na sociálnych sieťach. Navyše už sa nesledujú ani na Instagrame.

Pred Dimitrovom tvorila jedna z najkrajších žien na svete pár s bývalým futbalistom AS Rím Nicolasom Zaniolom. Bulhar bol v minulosti okrem Tabak vo vzťahu aj s Mariou Šarapovovou, Nicole Schretzingerovou, Lolitou Osmanovou a povrávalo sa, že aj so Serenou Williamsovou.

Tenisoví boháči. Ako sú na tom Slováci a Slovenky? Fotogaléria - 29 fotiek Všetky fotky
Získali kvantum trofejí, zarobili desiatky...
debata chyba
Viac na túto tému: #Grigor Dimitrov