Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Hanba na sto rokov. Špičkový skokan pred očami Macrona: Podlomenie nôh a smiešny dopad

Francúzsky reprezentant v skokoch do vody Alexis Jandard, ktorý sa pripravuje na parížsku olympiádu, spôsobil počas slávnostnej inaugurácie novej plaveckej arény úplný šok. Svoj pokus úplne zbabral.

04.04.2024 21:40
Alexis Jandard Foto:
Alexisovi Jandardovi pokus pred očami francúzskeho prezidenta Emmanuela Macrona absolútne nevyšiel.
debata (9)

Hviezda francúzskeho športu, strieborný medailista z majstrovstiev sveta v Budapešti 2022 a bronzovým z MS o rok neskôr vo Fukuoke, predviedla nezabudnuteľný moment pri otvorení Aquatic Center v Paríži.

Pri svojom pokuse stratil Jandard na skokanskej doske rovnováhu, narazil si nohu a zadok a potom nekontrolovateľne spadol bruchom do vody.

Svedkom vtipného momentu bol aj francúzsky prezident Emmanuel Macron, ktorý videl bizarný pohyb u špičkového športovca, ktorý sa u profesionála len tak nevidí. Pozrite si ho:

Pošmyknutie skokana do vody Alexisa Jandarda.

„Nič sa mi nestalo, nezranil som sa. Ale bohužiaľ, aj takéto veci sa občas stávajú,“ kajal sa po nevydarenom pokuse Jandard pre francúzske médiá. „Stalo sa to presne vtedy, keď som to vôbec nečakal. Aj keď sa mi to stáva málokedy.“

Jeho nevydarený skok je zvláštny o to viac, že doska bola úplne nová a absolútne protišmyková. „Vtipné bolo, že sa to všetko odohralo naživo,“ dodal francúzsky reprezentant.

Úplne nové Aquatic Center má kapacitu 5000 miest a je jediným novovybudovaným športovým zariadením postaveným pre olympijské hry v Paríži. V tejto aréne vo štvrti Saint-Denis sa budú konať aj súťaže vo vodnom póle, skokoch do vody a synchronizovanom plávaní.

Olympijské hry 2024: Kde sa bude súťažiť v Paríži Fotogaléria - 36 fotiek Všetky fotky
Historické skvosty aj nové moderné štadióny s...
9 debata chyba
Viac na túto tému: #Emmanuel Macron #OH v Paríži 2024 #Alexis Jandard #Aquatic Center