Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Naštvala Djokovičovu svorku. Legendárna Vonnová radšej zmazala príspevok o Federerovi

Slávna americká lyžiarky Lindsey Vonnová svojim príspevkom o Rogerovi Federerovi vyvolala na sociálnych sieťach nevídaný rozruch.

11.02.2024 09:54
Lindsey Vonnová a Roger Federer Foto:
Lindsey Vonnová a Roger Federer.
debata (13)

Vonnová zverejnila veľmi pekné video, na ktorom sa na svahoch pri švajčiarskom stredisku Lanzerheide preháňa v spoločnosti Federara.

Samotné video nebolo problémom, ale text, ktorý k nemu napísala. „Roger je najlepší bez ohľadu na to, čo hovoria čísla,“ uviedla Vonnová.

Jej komentár vyvolal na sociálnych sieťach lavínu negatívnych reakcií fanúšikov srbského tenistu Novaka Djokoviča, ktorí sa rozhodli dať Američanke lekciu.

Roger Federer Čítajte viac Federer rozprával o otcovských úlohách: Cítim sa doma ako motivačný rečník

Jeden fanúšik napísal: „Vy dvaja ste legendy športu a hrdinovia moderného sveta, jediní najlepší všetkých čias sú Novak Djokovič a Mikaela Shiffrin.“

Vonnová rýchlo odpovedala: „Áno, iste, a veľký rešpekt k obom, ale neklasifikujem GOAT (Greatest of all atime – najväčší všetkých čias) len na základe štatistík. Roger je môj GOAT.“

Po narastajúcich kritických komentároch napokon Vonnová vymazala svoj tweet, no vo svojom príspevku na Instagrame vysvetlila, prečo považuje Federera za najväčšieho všetkých čias.

Lindsey Vonnová Čítajte viac Biceps krajanovi. Vonnová očarila Londýn v retro štýle, konfrontovali ju kvôli Djokovičovi

„Konečne som lyžovala so svojím priateľom Rogerom Federerom. Chvíľu mi trvá, kým si uvedomím, čo to pre mňa znamenalo. Obdivujem Rogera ako športovca, filantropa, neuveriteľného šampióna. Ľudia, ktorých obdivujete, vás zvyčajne nejakým spôsobom sklamú, ale nie Roger,“ uviedla Američanka.

A v rozsiahlom príspevku si stála za svojim predošlým, vymazaným, tvrdením. „Sme na dôchodku, žiarime a užívame si život, ďakujem ti za tieto úžasné spomienky. Bez ohľadu na to, čo hovoria štatistiky, navždy si môj GOAT, pretože nezáleží na štatistikách, ale na vplyve, ktorý si na mňa urobil.“

Vonnová napokon ešte raz musela zareagovať a to na príspevok známeho tenisového novinára Josého Morgada, ktorý napísal, že bola nútená tweet vymazať.

„Nebola som nútená, len som nechcela, aby mi negatívne komentáre zničili moju krásnu spomienku. Môj príspevok nebol prirovnaním, ale poctou môjmu priateľovi, ktorý mal veľký vplyv na môj život,“ skonštatovala Vonnová.

Luxus za milión. Neobyčajná chata Gáboríkovcov Fotogaléria - 14 fotiek Všetky fotky
Život si vedia užívať. Aj vďaka luxusu....
13 debata chyba
Viac na túto tému: #Roger Federer #Lindsey Vonnová #Novak Djokovič