Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Od Tatier k Dunaju - úsek 33: Čukárska Paka - Šamorín

Hneď z odovzdávky odbočiť z hlavnej cesty doprava na úzku cestu, ktorá je najskôr asfaltová a potom panelová. Beží sa stále rovno, až do Kvetoslavova. Cez hlavnú cestu (3,3 km) prebehnúť rovno cez priechod pre chodcov a pokračovať ďalej do Kvetoslavova. Pred parčíkom (4,3 km) odbočiť doľava a pokračovať cez parčík, neskôr po hlavnej ceste von z Kvetoslavova smer Šamorín. Na najbližšej križovatke (7,1 km) odbočiť doľava smer futbalový štadión a pokračovať až pred hlavný vchod na štadión, kde je odovzdávka.

16.08.2023 13:50
usek 33 Cukarska Paka - Samorin Foto:
debata

Popis pre bežca

Hneď z odovzdávky odbočiť z hlavnej cesty doprava na úzku cestu, ktorá je najskôr asfaltová a potom panelová. Beží sa stále rovno, až do Kvetoslavova. Cez hlavnú cestu (3,3 km) prebehnúť rovno cez priechod pre chodcov a pokračovať ďalej do Kvetoslavova. Pred parčíkom (4,3 km) odbočiť doľava a pokračovať cez parčík, neskôr po hlavnej ceste von z Kvetoslavova smer Šamorín. Na najbližšej križovatke (7,1 km) odbočiť doľava smer futbalový štadión a pokračovať až pred hlavný vchod na štadión, kde je odovzdávka.

Informácie pre motorové vozidlá

Motorové vozidlá idú cez Kráľovianky na hlavnú cestu a po nej doprava do Šamorína. Na prvom kruhovom objazde zvoľte prvý výjazd (odbočte vpravo). Na ďalšej križovatke rovno až po Pomlejskú cestu, tu doprava proti smeru behu asi 450 m a odbočiť doľava do areálu bývalej železničnej stanice, kde je parkovisko. Odvzdávka je 600 m proti smeru behu, pri mestskom parku Pomlé.

Zaujímavosti z okolia

V meste Šamorín sa nachádza multifunkčný rezort pre šport a relax X-BIONIC Sphere. Na svoje si tu prídu profesionálni aj amatérski športovci a tímy, aktívni ľudia i rodiny s deťmi. Spája sa tu záľuba v zdravom životnom štýle, olympijské vybavenie na svetovej úrovni a široké možnosti relaxu s rodinou, priateľmi či kolegami. Tiež sa tu nachádza synagóga. Ak by ste sa vydali po stopách šamorínskych Židov, určite by Vás Vaše kroky priviedli do miestnej synagógy. Táto synagóga sa nachádza na západnom Slovensku v meste Šamorín. V súčasnosti je to jediná zachovaná synagóga na Žitnom ostrove.

debata chyba
Viac na túto tému: #súťaž #Od Tatier k Dunaju