Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Od Tatier k Dunaju - úsek 31: Potônske Lúky - Lehnice

Z odovzdávky po poľnej ceste až na križovatku s asfaltkou, odbočiť doľava a pokračovať do obce Blahová a pokračovať do Bellovej Vsi, kde je občerstvovačka. Cez Bellovú ves po hlavnej ceste, na križovatke za obcou rovno až do obce Lehnice, kde na začiatku je odovzdávka pri cintoríne.

15.08.2023 13:59
usek 31 Potonske Luky -  Lehnice Foto:
debata

Popis pre bežca

Z odovzdávky po poľnej ceste až na križovatku s asfaltkou (0,8 km), odbočiť doľava a pokračovať do obce Blahová, ďalej rovno cez dedinu až na jej koniec a pokračovať po hlavnej ceste do Bellovej Vsi, kde je občerstvovačka. Cez Bellovú ves po hlavnej ceste, na križovatke za obcou (7,5 km) rovno až do obce Lehnice, kde na začiatku je odovzdávka pri cintoríne.

Informácie pre motorové vozidlá

„Bežiace“ vozidlo ide z Potônskych Lúk rovno až do Hornej Potôni, tu vpravo až do Lehníc a znovu vpravo až k odovzdávke. Parkovanie je pri odovzdávke, na veľkej trávnatej ploche pred cintorínom. Ďalej po trase behu, v obci Veľký Lég, budú pre bežcov otvorené malé potraviny.

Zaujímavosti z okolia

Neďaleko Lehníc v obci Orechová Potôň sa nachádza vojenské múzeum. Pri off-road areáli pretekárskeho okruhu Slovakia Ring sa nachádza jedinečné vojenské múzeum, ktoré vás prenesie do sveta vojenskej histórie a techniky. Expozícia ponúka pestrú zbierku vojenských vozidiel, lietadiel a zbraní, ktoré sa používali počas minulých vojnových konfliktov a studenej vojny.

debata chyba
Viac na túto tému: #súťaž #Od Tatier k Dunaju