Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Od Tatier k Dunaju - úsek 25: Komjatice - Rastislavice

Z odovzdávky stále rovno po hlavnej ceste cez celé Komjatice i cez železničné priecestie až na cestu 1. triedy. ďalej sa beží do obce Rastislavice, kde v strede obce, na parkovisku pred Jednotou, je odovzdávka.

10.08.2023 10:27
usek 25 Komjatice - Rastislavice  1 Foto:
debata

Popis pre bežca

Z odovzdávky stále rovno po hlavnej ceste cez celé Komjatice i cez železničné priecestie až na cestu 1. triedy (1,5 km), tu odbočiť vpravo. Po 100 m sa prebehne po prechode pre chodcov na ľavú stranu cesty a pokračuje sa ešte asi 50 m po hlavnej ceste na križovatku (1,6 km), kde sa odbočí vľavo. Beží sa po chodníku na ľavej strane cesty, do kopca, okolo cintorína po ľavej strane. Po skončení chodníka sa beží stále rovno po ľavej krajnici do obce Rastislavice, kde v strede obce, na parkovisku pred Jednotou, je odovzdávka.

Informácie pre motorové vozidlá

„Bežiace“ vozidlo ide po rovnakej trase ako bežec. Parkovanie pri Jednote. 1 km pred odovzdávkou je pre bežcov k dispozícií kultúrny dom s toaletami a základným občerstvením (káva, čaj, voda), ktoré zabezpečuje obec Rastislavice.

Zaujímavosti z okolia

Ak máte radi relax, ideálnym miestom je Thermalpark Nitrava. Termalpark Nitrava v obci Poľný Kesov využíva termálne vrty s teplotou 50.5°C a 30.5°C. K dispozícii majú návštevníci modernú bazénovú halu so zážitkovým bazénom s chŕličmi a vírivým bazénom, vonkajší výplavový bazén a mnoho ďalšieho. Termálna voda má blahodarné účinky najmä na pohybové ústrojenstvo, centrálny nervový systém a reumu.

debata chyba
Viac na túto tému: #súťaž #Od Tatier k Dunaju