Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Utekali ako o život! Nebezpečná atrakcia sa pred zápasom vo Francúzsku vymkla kontrole

Svedkami nevídaných scén boli hráči a diváci pred zápasom Rugby Super League vo Francúzsku. Počas predzápasovej prehliadky sa organizátorom utrhol býk.

06.05.2023 09:50
772143442 Foto:
Ostrí chlapíci sa pred zápasom dočkali nevšedného zážitku.
debata

Nečakaný moment sa udial pred súbojom francúzskeho rugbyového tímu Catalan Dragons. Predzápasové udalosti stretnutia proti St. Helens nabrali nečakaný spád.

Majiteľ Dragons Bernard Guasch, ktorý je tiež šéfom miestneho združenia chovateľov dobytka, priviedol na trávnik troch býkov. Chcel sa pochváliť pred fanúšikmi výstavnými kusmi.

Na záberoch z incidentu je vidieť, ako majiteľa býk ťahá so sebou, pričom nie je schopný zabrániť zvieraťu, aby sa vymanilo z jeho zovretia. Pozrite si video:

Niekoľko desiatok sekúnd sa býk voľne pohyboval po trávniku. Bolo vidieť, ako hráči skáču cez reklamné tabule, aby unikli pred život ohrozujúcim tvorom.

Našťastie zviera zostalo pokojné a podarilo sa ho odviesť naspäť na miesto, kde sa nachádzali ďalšie dva býky. „Tri býky a dve kravy z rovnakého gaskonského plemena predvedú čestné kolo počas predzápasovej rozcvičky,“ informoval pred súbojom organizátor.

0 koláž Čítajte viac Výhoda pre tenistu z elitnej desiatky. Jeho krásna snúbenica narúša sústredenosť súperov

Fanúšikovia si z nebezpečne vyzerajúcich momentov robili na sociálnych sieťach žarty. „Nevedel som, že v Pamplone hrali rugby!“ napísal jeden z nich.

Ďalší reagoval na prezývku tímu Catalan Dragons. „Nemajú draka, tak aspoň na ihrisko priviedli dvoch skutočných býkov.“

debata chyba