Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Fury nakrúcal úderný odkaz. Až kým sa naňho nezrútil strop

Je urasteným a nepochybne tvrdým chlapom, ale aj on sa musí mať na pozore. Najmä ak naňho číhajú nečakané prekvapenia.

20.11.2020 10:00
debata
Tyson Fury (vľavo) v zápasovom nasadení. Foto: SITA/AP, Isaac Brekken
Tyson Fury Tyson Fury (vľavo) v zápasovom nasadení.

Nezdolaný majster sveta v ťažkej váhe WBC Tyson Fury nahrával odkaz všetkým potenciálnym súperom v roku 2021 prostred­níctvom videa na sociálnej sieti. A takmer pri tom prišiel k zraneniu. Čo sa stalo?

V zázname na instagrame, ktorý nakrúcal tréner SugarHill Steward, udiera Brit do boxovacieho vreca. Časť stropu, na ktorom je ukotvené, sa zrazu po jednej z kombinácii zrúti. Nasleduje výbuch smiechu.

„Mohlo sa to na mňa zrútiť a zraniť ma to, ty … idiot,“ adresoval Fury štipľavé slová koučovi predtým, ako vzal do rúk spadnuté svetlo a zapózoval s ním.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Tyson Fury (@gypsyking101)

„Takto sa má ukončiť tréningový tábor. Ty monštrum!“ znie jedna z pobavených reakcií.

Boxer s prezývkou Kráľ cigánov nedávno zrušil súboj v Londýne naplánovaný na 5. decembra, v ktorom mal obhajovať opasok WBC v superťažkej hmotnostnej kategórii proti Nemcovi Agitovi Kabaelovi.

Tretí duel Furyho proti Deontayovi Wilderovi sa posúva minimálne do konca budúceho roka. Američan sa túži pomstiť za knokaut z februára a získať späť opasok WBC.

Dlho sa tiež hovorí o zjednocovacom dueli medzi Furym a jeho krajanom Anthonym Joshuom, ktorý by mal definitívne rozhodnúť o novom nespornom šampiónovi.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Tyson Fury