Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda EURO 2024 EURO 2024 Výsledky výsledky

Kritika spoločnosti. Prečo utrpenie víťazí nad šťastím? pýta sa Tomi Kid

Boxer Andrej Csemez (21) je prvý slovenský športovec nakazený koronavírusom.

31.03.2020 10:55
Andrej Csemez Foto: ,
Boxer Andrej Csemez (v červenom) a vpravo jeho tréner Tomi Kid Kovács.
debata

Informáciu v pondelok potvrdila Slovenská boxerská federácia. Nakazil sa zrejme na európskej kvalifikácii na olympijské hry v polovici marca v Londýne.

Správa vyvolala ohlas. U médií aj verejnosti. Csemezov tréner a prezident federácie Tomi „Kid“ Kovács je sklamaný z reakcií.

Ako uvádza v statuse na Facebooku, po zverejnení informácie bol bombardovaný telefonátmi. Nepáči sa mu, že o Csemeza sa ľudia začali zaujímať až po prepuknutí nákazy, nie vtedy, keď v ringu zbieral úspechy.

Status Tomáša Kovácsa

Na zamyslenie!

Po včerajšom vyhlásení o pozitívnom náleze môjho zverenca na koronavírus mi celý deň zvonil telefón. Senzácia!? Choroba, utrpenie… Do večera som bol doslova bombardovaný telefonátmi a status, ktorý som uverejnil, má rekordný počet zdieľaní a videní! Bandimu pribudlo xxx nových sledovateľov!

Žijeme vo svete, kde sú negatívne správy ako výherný los. Poďme to porovnať. Získali sme v minulosti množstvo titulov, na konte máme veľké víťazstvá, príbehy, ktoré by mohli motivovať druhých. Veľakrát bez odozvy a reakcie z druhej strany. Napríklad, keď sme 31.12.2019 došli o naše bábo, tak som na titulke viacerých médií viac dní po sebe.

Nechápem, prečo v dnešnom svete vyhráva bolesť, strach, choroba, nešťastie nad radosťou, šťastím a pozitívnymi správami. Dnes idú ďalší piati z našej výpravy reprezentácie SR na testovanie! Držím palce a prajem všetkým dobré výsledky, aby sa mohli vrátiť k svojim rodinkám!

Ámen

#spolusmesilnejsi #ucta #nemozneneexistuje #ludstvoniejes­kazene #zdravie #laska

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Tomáš Kovács #Andrej Csemez #koronavírus