Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Kritika spoločnosti. Prečo utrpenie víťazí nad šťastím? pýta sa Tomi Kid

Boxer Andrej Csemez (21) je prvý slovenský športovec nakazený koronavírusom.

31.03.2020 10:55
Andrej Csemez Foto: ,
Boxer Andrej Csemez (v červenom) a vpravo jeho tréner Tomi Kid Kovács.
debata

Informáciu v pondelok potvrdila Slovenská boxerská federácia. Nakazil sa zrejme na európskej kvalifikácii na olympijské hry v polovici marca v Londýne.

Správa vyvolala ohlas. U médií aj verejnosti. Csemezov tréner a prezident federácie Tomi „Kid“ Kovács je sklamaný z reakcií.

Ako uvádza v statuse na Facebooku, po zverejnení informácie bol bombardovaný telefonátmi. Nepáči sa mu, že o Csemeza sa ľudia začali zaujímať až po prepuknutí nákazy, nie vtedy, keď v ringu zbieral úspechy.

Status Tomáša Kovácsa

Na zamyslenie!

Po včerajšom vyhlásení o pozitívnom náleze môjho zverenca na koronavírus mi celý deň zvonil telefón. Senzácia!? Choroba, utrpenie… Do večera som bol doslova bombardovaný telefonátmi a status, ktorý som uverejnil, má rekordný počet zdieľaní a videní! Bandimu pribudlo xxx nových sledovateľov!

Žijeme vo svete, kde sú negatívne správy ako výherný los. Poďme to porovnať. Získali sme v minulosti množstvo titulov, na konte máme veľké víťazstvá, príbehy, ktoré by mohli motivovať druhých. Veľakrát bez odozvy a reakcie z druhej strany. Napríklad, keď sme 31.12.2019 došli o naše bábo, tak som na titulke viacerých médií viac dní po sebe.

Nechápem, prečo v dnešnom svete vyhráva bolesť, strach, choroba, nešťastie nad radosťou, šťastím a pozitívnymi správami. Dnes idú ďalší piati z našej výpravy reprezentácie SR na testovanie! Držím palce a prajem všetkým dobré výsledky, aby sa mohli vrátiť k svojim rodinkám!

Ámen

#spolusmesilnejsi #ucta #nemozneneexistuje #ludstvoniejes­kazene #zdravie #laska

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Tomáš Kovács #Andrej Csemez #koronavírus