Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Joshua bude obhajovať opasky v júni. Prvýkrát mimo Británie a hneď v MSG

Úspešný britský profesionálny boxer Anthony Joshua sa prvýkrát súťažne predstaví mimo Britských ostrovov. A bude to hneď v slávnej Madison Square Garden v New Yorku, kde bude proti Američanovi Jarrellovi Millerovi 1. júna obhajovať víťazné opasky v organizáciách WBA, IBF, WBO a IBO.

14.02.2019 11:26
Anthony Joshua Foto: ,
Anthony Joshua s majstrovskými opaskami po tom, ako v septembri 2018 zdolal Alexandra Povetkina.
debata

„Chcem spoznať novú kultúru, aby som dostal chuť na ďalšie novinky,“ povedal 29-ročný Joshua. V doterajšej profikariére tento olympijský šampión z Londýna 2012 v superťažkej kategórii vyhral všetkých 22 súbojov v ringu, z toho 21 spôsobom k.o. pred časovým limitom.

Jeho posledných päť duelov sledovalo naživo na obrovských štadiónoch spolu takmer 400 000 ľudí. Zatiaľ maximálna návšteva bola 90 000 divákov na londýnskom Wembley na súboji Joshua – Vladimir Kličko v apríli 2017.

„Vo Veľkej Británii má ‚AJ‘ postarané o skvelú atmosféru z publika, teraz chceme tú hromadnú energiu presunúť do New Yorku,“ povedal promotér Eddie Hearn.

Súboj Joshua – Miller odvysiela streamová služba DAZN, ktorá má podpísanú výhodnú finančnú zmluvu aj so šampiónom strednej hmotnosti Canelom Álvarezom. Priaznivci vo Veľkej Británii si pozrú duel Joshua – Miller v priamom prenose.

„Teším sa na novú výzvu proti skvelému boxerovi a brilantnému rečníkovi. Bude to vzrušujúci súboj a nič nechcem nechať na náhodu. Plánujem ukázať proti Millerovi štýl, ktorý je mojou značkou,“ zdôraznil Joshua.

TV Pravda: Kto získa futbalový titul? Ako bude vyzerať trnavská jar? Pozrite si naše predpovede v relácii Týždeň v športe – futbalový špeciál s Vladimírom Kinderom (vysielané 11. 2. 2019):

Video
debata chyba
Viac na túto tému: #WBO #WBA #IBF #IBO #Anthony Joshua