Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Mayweather má obavy. McGregor bude boxovať zákerne, tvrdí

Už len osem dní zostáva do prestížneho súboja medzi americkou boxerskou legendou Floydom Mayweatherom a írskym šampiónom miešaných bojových umení Conorom McGregorom. Pästiarsky megasúboj sa uskutoční 26. augusta v Las Vegas.

18.08.2017 16:20
Mayweather, McGregor Foto: ,
Boxerský súboj Floyd Mayweather vs. Conor McGregor sa uskutoční v sobotu 26. augusta v Las Vegas.
debata

Obaja borci minulý týždeň absolvovali otvorené tréningové jednotky pred novinármi a vybranými skupinami fanúšikov.

Mayweather pozorne sleduje počínanie svojho soka, pre ktorého to bude vôbec prvý profesionálny súboj v boxerskom ringu. Štyridsaťročný Američan videl záznam, ako McGregor boxuje so sparingom Pauliem Malignaggim a tvrdí, že írska hviezda seriálu UFC sa pokúsi použiť zakázané údery.

Conor McGregor počas tréningu pred blížiacim sa... Foto: SITA/AP, John Locher
Mayweather McGregor Conor McGregor počas tréningu pred blížiacim sa duelom proti Floydovi Mayweatherovi.

„V UFC to majú dovolené. Aj proti Malignaggimu rozdal viacero ilegálnych úderov, najmä dozadu do hlavy. Verím, že ak sa o to pokúsi v našom súboji, rozhodca ho zastaví,“ vravel Mayweather.

Podobného názoru je aj Malignaggi. „Boxuje dobre, má dobrú intenzitu. Ale najťažšia vec na boxe je rozdávať údery priamo, z tesnej blízkosti. Myslím, že keď sa nechá uniesť, tak môže skĺznuť k tomu, že začne používať ťahy z UFC – údery dozadu do hlavy, lakte, rôzne úchyty,“ myslí si Malignaggi.

Súboj dvoch najžiadanejších pästiarov planéty sa uskutoční 26. augusta a bojovať sa bude podľa pravidiel boxu v kategórii ľahkej strednej váhy. Aj preto stávkové kancelárie favorizujú 40-ročného Mayweathera, ktorý sa medzi povrazy vráti zo športového dôchodku.

Ak vyhrá Mayweather, s bilanciou 50–0 prekoná rekord legendárneho Rockyho Marciana v počte súbojov bez prehry. Triumf McGregora nečaká veľa ľudí. Šampión UFC si napriek tomu verí a plánuje šokovať boxerskú verejnosť.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #box #Floyd Mayweather #UFC #Conor McGregor