Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Pacquiao zdolal Bradleyho. Možno to bol jeho posledný duel

Filipínsky boxer Manny Pacquiao zvíťazil v sobotňajšom súboji v komplexe MGM Grand Garden Arena v nevadskom Las Vegas vo welterovej hmotnostnej kategórii nad Američanom Timothym Bradleym jednomyseľným výrokom rozhodcov.

10.04.2016 10:59
Manny Pacquiao Foto: ,
Manny Pacquiaooslavuje víťazstvo nad Timothym Bradleym.
debata

Tridsaťsedemročný „Pac-Man“ počas dvanástich kôl dvakrát poslal svojho súpera k zemi – v siedmom a deviatom. Všetci traja rozhodcovia sa v pomeroch 116:110 priklonili na stranu Filipínčana, pre ktorého išlo možno o posledný súboj v kariére.

Pacquiao sa postavil do súťažného ringu takmer rok po tom, ako prehral jeden zo svojich najväčších zápasov v kariére s Floydom Mayweatherom. „V tomto momente končím. Pôjdem domov a budem o tom rozmýšľať, ale chcem byť so svojou rodinou. Chcem slúžiť ľuďom,“ povedal Pacquiao, ktorý kandiduje v májových voľbách do filipínskeho senátu. „Manny bol silný počas celého zápasu a bol veľmi trpezlivý. Nebol som dostatočne profesionálny, aby som si zachoval taký pokoj a išiel do úderov,“ komentoval Bradley.

Pre oboch aktérov išlo o tretiu vzájomnú konfrontáciu. Po prvý raz sa stretli 9. júna 2012, vtedy rozhodcovia prisúdili víťazstvo Bradleymu. Dvanásteho apríla 2014 sa však Pacquiao úspešne revanšoval a svoj úspech potvrdil aj v sobotu. „Snažil som sa o knokaut v každom kole. Timothy je veľmi ťažký súper, bol to jeho najlepší výkon z našich troch súbojov,“ uviedol Pacquiao.

debata chyba
Viac na túto tému: #box #Manny Pacquiao #Timothy Bradley