Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Kličko pripravil vianočný darček pre fanúšikov boxu i Furyho

Zosadený boxerský šampión Vladimir Kličko plánuje na budúci rok odvetu zápasu s Tysonom Furym, ktorý ho v sobotu senzačne pripravil o tituly organizácií WBA, WBO, IBO a IBF v ťažkej váhe.

02.12.2015 18:18
Vladimir Kličko, Tyson Fury, box Foto: ,
Vladimir Kličko a Tyson Fury.
debata (6)

Tridsaťdeväťročný Ukrajinec to oznámil prostredníctvom sociálnych médií a svojej internetovej stránky.

„Pre Tysona a všetkých fanúšikov boxu mám predčasný vianočný darček. Rozhodol som sa využiť opciu v zmluve, takže sme na rok 2016 začali pripravovať odvetu,“ uviedol Kličko, ktorý na futbalovom štadióne v Düsseldorfe prehral s o dvanásť rokov mladším vyzývateľom na body a prišiel o jedenásťročnú neporaziteľnosť.

„Po porážke som sa cítil naozaj mizerne. Takže po niekoľkých prebdených nociach som sa rozhodol, že chcem dokázať, že som lepší boxer, než som predviedol v sobotu. Ďalšie zlyhanie nepripadá do úvahy,“ uviedol Kličko.

S odvetou nemá problémy ani Fury. „Je to v zmluve a radi do toho pôjdeme,“ povedal televíznej stanici tréner a strýko čerstvého šampióna Peter Fury a dodal, že obe strany ešte potrebujú dojednať potrebné detaily. Naznačil však, že duel by sa mohol uskutočniť na londýnskom štadióne Wembley.

6 debata chyba
Viac na túto tému: #Vladimir Kličko #Tyson Fury