Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Pravda o rozchode Woodsa a Vonnovej? Údajná golfistova nevera

Pravým dôvodom rozchodu prominentného športového páru - americkej zjazdárky Lindsey Vonnovej a golfistu Tigera Woodsa - je partnerova nevera.

13.05.2015 14:58
Woods, Vonnová Foto:
Kedysi šťastný pár: Tiger Woods a Lindsey Vonnová.
debata (2)

S týmto tvrdením vyrukoval anglický bulvárny denník Daily Mail s odvolaním sa na blízkeho človeka z okolia Woodsa, ktorý to potvrdil. Udialo sa to vraj vo februári, keď Woods vzhľadom na žalostne nízku výkonnosť odriekol účasť na turnaji v San Diegu a potom upadol do depresie.

„Väčšina mužov by v takom prípade siahla po alkohole alebo drogách. Tigerovým liekom je sex,“ citoval Blick informácie od jedného z Woodsových priateľov.

Dotyčný zároveň na obranu bývalej svetovej jednotky v golfe pripomína, že nešlo o eskapády v štýle jeho predchádzajúceho života, keď svoju manželku Elin Nordegrenovú podvádzal takmer na počkanie a často hľadal útočisko aj v ‚náručí bezmenných prostitútok‘.

„Tentoraz si svoju chybu uvedomil a chcel to napraviť. Lindsey sa priznal a snažil sa byť férový, preto má môj rešpekt. Ona bola naozaj dôležitá v jeho živote,“ uviedol zdroj Daily Mail. Ten ešte dodal, že sex je u Tigera niečo ako návyková vec. „On to neberie ako podvádzanie, skôr iba zníženie stresu,“ dodal Woodsov známy.

Rekordérka v počte triumfov v pretekoch Svetového pohára Vonnová mala evidentne iný názor ako donedávna jej partner. Ukončenie spolužitia s Woodsom oznámila nedávno prostredníctvom facebooku, ale bez udania konkrétneho dôvodu. „Po takmer troch rokoch sme sa s Tigerom dohodli na ukončení nášho vzťahu. Stále budem mať v pamäti spoločne prežité chvíle. Nanešťastie, obaja máme hektické životy, ktoré nás nútia tráviť mnoho času od seba. Vždy budem Tigera rešpektovať,“ znel jej odkaz.

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Lindsey Vonnová #Tiger Woods