Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Dubovcová s Nestarcovou získali v Bieli bronz

Slovenské reprezentantky v plážovom volejbale Natália Dubovcová a Dominika Nestarcová získali bronz na turnaji CEV Masters vo švajčiarskom Bieli.

10.08.2014 14:32 , aktualizované: 15:13
Dominika Nestarcová, Natalia Dubovcová Foto:
Dominika Nestarcová (vľavo) a Natalia Dubovcová.
debata (1)

V nedeľňajšom súboji o 3. miesto si Slovenky poradili s poľskou dvojicou Monika Brzosteková, Kinga Kolosinska po tuhom boji 2:1 (22, –17, 11). Z tohto podujatia sa započítavajú body do hodnotenia kontinentálneho šampionátu.

Prvý set nedeľňajšieho zápasu bol veľmi vyrovnaný a dospel do tesnej koncovky. Slovenky v nej odvrátili tri setbaly súperiek a napokon vyhrali 24:22. V druhom mali po celý čas prevahu poľské hráčky a duel vyústil do tajbrejku. V ňom prehrávali Slovenky 1:3 a 2:4, ale rýchlo vyrovnali a koncovku mali jasne vo svojich. Duel ukončila blokom Dubovcová, Slovenky ho vyhrali 15:11 a tešili sa z prvej medaily na európskej scéne.

„Sme veľmi šťastné, že to vyšlo a že sme získali bronz. Boli to veľmi náročné tri dni, som veľmi unavená a nemôžem už ani chodiť. Turnaj tu v Bieli bol skvelý, ďakujeme organizátorom aj fanúšikom,“ povedala priamo na hracej ploche po úspešnom súboji Dominika Nestarcová.

Zápas o 3. miesto
Natália Dubovcová, Dominika Nestarcová (SR-2) – Monika Brzosteková, Kinga Kolosinska (Poľ.-6) 2:1 (22, –17, 11)

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Natália Dubovcová #Dominika Nestarcová