Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Vladimír Moravčík vyhral v 1. kole, súperovi zlomil rebrá

Slovenský thaiboxer Vladimír Moravčík má úspešne za sebou prvý tohtoročný zápas v Muay Thai. V sobotu večer v bratislavskej Hant Aréne na Pasienkoch nedal súperovi žiadnu šancu.

26.01.2014 18:39
Richard Pánik, thajský box, Vladimír Moravčík Foto: ,
Richard Pánik s najlepším slovenským thajským boxerom Vladimírom Moravčíkom (vpravo).
debata (2)

Trojnásobného francúzskeho šampióna Abderrahima Chafaya zdolal v hmotnostnej kategórii do 81 kg v prvom kole na k.o. „Dostal úder na rebrá. Dobre som načasoval koleno a išiel k zemi. Pokračovať nemohol, pretože mal zlomené rebrá. Súpera som mal prečítaného, dobre som sa na neho pripravil. Pozitívom bolo, že som nemusel pred zápasom chudnúť. Prešiel som totiž do vyššej hmotnostnej kategórie a cítil som sa super,“ uviedol slovenský thaiboxer Vladimír „Drakula“ Moravčík.

Zápas v Bratislave trval iba necelú minútu. Niekoľkonásobný majster sveta a Európy z Banskej Bystrice divákom nedoprial dlhší súboj, čo sa aj očakávalo. „Už by som to mohol potiahnuť do druhého kola, no pre mňa je podstatné, aby som vyhral v prvom kole. Divákom, ktorí chceli vidieť dlhší súboj, sa ospravedlňujem. Snáď nabudúce sa dočkáme aspoň konca prvého kola,“ dodal Moravčík.

Najbližší duel absolvuje Vladimír „Drakula“ Moravčík 1. marca v Nitre. V kategórii do 81 kg ho vyzval na súboj po štyroch rokoch slovenský borec. Bude ním Vladimír Idrányi.

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Vladimír Moravčík #thaibox