Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Online: Gelle bude bojovať o medaily. Wlodarczyková hodila svetový rekord

Udalosťou pondelňajšieho dňa bol svetový rekord v hode kladivom, o ktorý sa postarala Poľka Anita Wlodarczyková výkonom 82,29 m.

15.08.2016 14:07 , aktualizované: 16:18
Vincent Farkas Foto: ,
Vincent Farkas.
debata

05.25 – Atetika: V mimoriadne dramatickom závere ženského behu na 400 m sa napokon zo zlatej medaily tešila Bahamčanka Shaunea Millerová, ktorá obetavou hlavičkou pripravila Američanku Allyson Felixovú o zisk už piatej olympijskej zlatej medaily.

22.55 – Gymnastika: Americká gymnastka Simone Bilesová nezískala v Riu štvrtú zlatú medailu, pretože na kladine sa musela uspokojiť s bronzom. Víťazkou sa stala Holanďanka Sanne Weversová.

22.46 – Džudo: Egyptský olympijský výbor pokarhal a poslal domov džudistu Islama El Shehabyho, ktorý po piatkovej prehre na olympijských hrách v Riu de Janeiro s Izraelčanom Orom Sassonom v rozpore s džudistickou etikou odmietol podať svojmu súperovi ruku.

22.10 – Vodný slalom: Nemecký tréner vodných slalomárov Stefan Henze podľahol následkom autonehody počas olympijských hier v brazílskom Riu de Janeiro, oznámil národný olympijský výbor (DOSB).

21.08 – Atetika: Ruska Julia Stepanovová, ktorá poskytla medzinárodným autoritám dôkazy a výpovede o dopingových praktikách v rodnej krajine, sa po minulotýždňovom kybernetickom útoku na jej účet v databáze ADAMS obsahujúcej okrem iného aj informácie o mieste pobytu športovcov bojí o svoju bezpečnosť.

17.00 – Atletika: Martin Kučera obsadil siedme miesto v druhom rozbehu na 400 m prek. a na olympijských hrách v Riu de Janeiro končí. Kučerovi nevyšla jeho olympijská premiéra a časom 51,47 s výrazne zaostal nielen za postupovou trojicou, ale aj výkonom z nedávnych majstrovstiev Európy v Amsterdame a zároveň osobným rekordom, ktorým sa dostal do Ria (49,08).

16.34 – Rýchlostná kanoistika: Peter Gelle postúpil zo semifinále K1 na 1000 m do A-finále. Aj keď to dlho vyzeralo, že zostane v poli porazených, Slovák v záverečných 250 metroch zázračne zrýchlil a skončil tretí.

Slovenský reprezentant v rýchlostnej kanoistike... Foto: SITA, Martin Medňanský
Peter Gelle Slovenský reprezentant v rýchlostnej kanoistike Peter Gelle na olympijskom kanáli.

16.19 – Atletika: Poľská kladivárka Anita Wlodarczyková hodila v treťom finálovom pokuse svetový rekord 82,29 a prekonala svoje doterajšie maximum.

16.14 – Rýchlostná kanoistika: Martina Kohlová postúpila iba do B-finále, keď v semifinále K1 na 200 m skončila štvrtá. Do A-finále priamo postupovali prvé dve pretekárky.

Slovenská reprezentantka v rýchlostnej... Foto: SITA, Martin Medňanský
Martina Kohlová Slovenská reprezentantka v rýchlostnej kanoistike Martina Kohlová na olympijských hrách v Riu.

15.43 – Rýchlostná kanoistika: Vincent Farkas obsadil v druhej z dvoch semifinálových jázd C1 na 1000 m piate miesto a v súlade s predpokladmi sa nepredstaví v boji o medaily. No aspoň miesto v B-finále si vyjazdil.

15.12 – Rýchlostná kanoistika: Peter Gelle postúpil z rozjazdy K1 na 1000 m do semifinále. Skončil v nej druhý.

15.00 – Rýchlostná kanoistika: Martina Kohlová postúpila z rozjazdy K1 na 200 m do semifinále. Skončila v nej druhá.

14.05 – Rýchlostná kanoistika: Vincent Farkas postúpil z prvej rozjazdy C1 na 1000 m do semifinále. Skončil v nej s prehľadom na piatej priečke.

debata chyba
Viac na túto tému: #Rio 2016