Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Dával ho za vzor hráčom Realu. Mourinho si od českých novinárov pýtal číslo na ich slávneho krajana

Tréner José Mourinho z talianskeho futbalového klubu AS Rím si pred štvrtkovým stretnutím skupinovej časti Európskej ligy 2023/2024 proti Slavii Praha vypýtal od českých novinárov telefónne číslo na niekdajšieho českého tenistu Radka Štěpánka.

26.10.2023 13:03
José Mourinho Foto: ,
José Mourinho.
debata

Podľa webu iSport.cz skúsený portugalský kouč priznal, že so Štěpánkom ho spája dávne priateľstvo.

SR Bratislava šport futbal EL play off 1 Slovan Limassol Čítajte aj Slovan vie hrať veľké zápasy, Weiss nedovolí zvesené hlavy. Trnavu čaká biznis podnik, čo dal šancu Lobotkovi

"Rád by som využil túto príležitosť, aby som pozdravil svojho priateľa Radka Štěpánka.

Stratil som naňho telefónne číslo a rád by som s ním touto cestou znovu nadviazal kontakt,“ uviedol na predzápasovej tlačovej konferencii Mourinho, ktorý následne od českých novinárov číslo skutočne dostal.

Zlín Čítajte aj V Česku rezonuje rekordná prestrelka, nesie aj slovenský rukopis. Vrba: Deväť gólov by nedostali ani dorastenci

Dvojnásobný víťaz Davisovho pohára sa s Mourinhom niekoľkokrát stretol ešte v čase, keď Portugalčan pôsobil v londýnskom klube FC Chelsea.

V roku 2012 kontroverzný 60-ročný rodák zo Setúbalu dával Štěpánkovu vôľu a odhodlanie na kurte za vzor hráčom španielskeho Realu Madrid.

Tréneri, ktorí minuli na posily najviac peňazí Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
10. Jürgen Klopp (Nemecko, FC Liverpool):...
Načítavajú sa športové výsledky...
debata chyba
Viac na túto tému: #AS Rím #José Mourinho