Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Prekvapujúce vyhlásenie Sobolenkovej po smrti Koľcova. Viedlo k nečakanej tragédii?

Scenár tragickej udalosti začína dostávať jasné obrysy. V stredu večer sa tenistka Aryna Sobalenková po hodinách mlčania ozvala svojim fanúšikom a vyjadrila sa k smrti svojho partnera Konstantina Koľcova, ktorý mal podľa americkej polície spáchať samovraždu. Bieloruská hráčka svojimi slovami prekvapila.

21.03.2024 06:32
Sobolenková Foto:
Aryna Sobolenková a Konstantin Koľcov.
debata (6)

Jej plánovaná účasť na blížiacom sa Miami Open sa zmenila na nočnú moru. V utorok dorazila z Ameriky správa o tom, že vo veku 42 rokov zomrel jej partner. Bývalá hviezda NHL mala podľa polície spáchať samovraždu skokom z balkóna.

O to prekvapujúcejšie nielen pre tenisových fanúšikov bolo, že Bieloruska pár hodín po tragédii vyrazila na kurt trénovať, zatiaľ čo na sociálnych sieťach zaryto mlčala.

Aryna Sabalenková Čítajte viac Sabalenková sa so samovraždou partnera vyrovnáva po svojom. Na tréningu mlátila do loptičiek, turnaj odohrá

To sa zmenilo v stredu večer, keď Sobolenková vydala šokujúce vyhlásenie. „Konstantinova smrť je neuveriteľná tragédia a hoci sme už netvorili pár, moje srdce je zlomené. Prosím, rešpektuje súkromie mojej aj jeho rodiny v týchto ťažkých chvíľach,“ napísala na sociálne siete.

Okamžite sa začali rojiť špekulácie o tom, že práve koniec vzťahu Koľcova psychicky úplne zomlel a preto sa rozhodol siahnuť si na život. Koľcov bol asistentom trénera v klube KHL Salavat, ktorý tento rok vypadol hneď v úvode play off. Podľa ruských médií mu následne nebola predĺžená zmluva.

Bývalý hráč Pittsburghu v minulosti pre vzťah so Sobalenkovou mnohé obetoval. Podľa niekdajšieho komentára jeho bývalej ženy Julije dokonca Konstantin kvôli tenistke opustil svoju rodinu s tromi malými deťmi.

Sexi Arina Sobolenková, dvojnásobná šampiónka AO Fotogaléria - 40 fotiek Všetky fotky
Prečítajte si zaujímavosti zo života Ariny...
6 debata chyba
Viac na túto tému: #Konstantin Koľcov #Aryna Sobolenková