Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda EURO 2024 EURO 2024 Výsledky výsledky

Veľký deň dokonale utajila. Dvojnásobná wimbledonská víťazka Kvitová sa vydala

Česká tenistka Petra Kvitová potvrdila, že si vzala za manžela trénera Jiřího Vaňka. Informácie o svadbe ako prvý zverejnil server extra.cz, športovkyňa to potvrdila na sociálnych sieťach.

23.07.2023 14:01
petra.kvitova 1690103046 Foto:
Šťastní mladomanželia Petra Kvitová a Jiří Vaněk.
debata

Kvitovej sa podarilo svadobný deň dokonale utajiť, nakoľko prvé neoficiálne informácie sa v českých médiách objavili až v sobotu neskoro večer.

Dvojnásobná víťazka Wimbledonu zverejnila na Instagrame fotografiu zo svadobného dňa. V komentároch sa pár dočkal gratulácií od známych športovcov. Kvitová sa vydala v sobotu na statku Raná pri meste Louny. Stalo sa tak rok po zasnúbení, keď svoje „áno“ povedala Vaňkovi na Wimbledone.

Na instagrame v nedeľu napoludnie zverejnila fotografiu zo svadby a pridala stručný popis „Mr. and Mrs.“, čo v preklade znamená „Pán a pani“.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Petra Kvitova (@petra.kvitova)

Do niekoľkých minút od zverejnenia sa dočkala množstva gratulácií. Medzi nimi nechýbal oficiálny účet WTA, slovenská lyžiarka reprezentujúca Česko Martina Dubovská, alebo tenisoví kolegovia Jakub Menšík a Jiří Lehečka.

Kvitová a Vaněk potvrdili svoj vzťah v roku 2021, ale pri tenise spolupracujú už sedem rokov. Pod jeho vedením vyhrala Češka 14 turnajov WTA.

Najbohatší tenisti v histórii Fotogaléria - 21 fotiek Všetky fotky
21. Ana Ivanovičová - 16 miliónov dolárov...
debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #wimbledon #Petra Kvitová