Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Vošla som do spálne a tam bol kôň! Beckerova exmanželka sa pri bizarnej príhode neudržala

Boris Becker ukrýval kone vo svojej spálni, aby ich nenašli vymáhači dlhov. Aspoň to tvrdí bývalá manželka nemeckej tenisovej legendy Lilly.

07.07.2023 07:55
10. Becker Foto:
Boris Becker s bývalou partnerkou Lilly na archívnej snímke.
debata

„Mali sa za ne zaplatiť dane, no on to neurobil. Vkročila som do spálne a tam bol kôň. Prepáčte, musím sa na tom smiať,“ podelila sa s bizarnou príhodou pre The Sun. Odohrať sa mala v roku 2017 v Beckerovom dome na Malorke.

Boris Becker Čítajte aj Diabol s vlastným svetom, naložila Beckerovi. Odvážna Lilly sa chce rozviesť, bráni jej bizarný problém

Ostrovné médiá pripomínajú, že v novej dvojdielnej šou Boris Becker: Vzostup a pád, ktorá bude mať premiéru 13. júla, slávny tenista tieto tvrdenia odmieta. Pár sa vzal v roku 2009, o necelých desať rokov oznámil rozchod. Už dlhšie si nevedia prísť na meno, holandská modelka Beckerovi neraz poslala cez médiá štipľavé odkazy.

Trojnásobného wimbledonského šampióna v apríli 2022 odsúdili na dva a pol roka väzenia za nepriznanie všetkého majetku po vyhlásení osobného bankrotu v roku 2017. Na slobodu ho prepustili po ôsmich mesiacoch.

Boris Becker Čítajte aj Idiot, mohol si ho zdolať. Becker priznal závislosť, ktorá ho stála wimbledonský titul

Po prepustení sa vyjadril,, že musel „použiť všetku svoju silu a duševnú energiu,“ aby prežil dni vo väzbe.

„A myslím si, že práve z tohto som sa veľa naučil. Snažím sa žiť v súčasnosti, pretože nevieme, čo je za rohom, čo sa stane budúci týždeň. Ak vôbec niečo… Myslím si, že to bola najdôležitejšia lekcia,“ uviedol pre agentúru PA.

Ostré slová o manželovi Beckerovi. Modelka Lilly Fotogaléria - 12 fotiek Všetky fotky
Po prepustení Borisa Beckera z väzenia sa do...
debata chyba
Viac na túto tému: #Boris Becker #Lilly Becker