Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Pomýlil si ho s fanúšikom. Ochrankár dal dole golfového profíka. Fľaša šampanského ostala celá

Kanadský profesionálny golfista Adam Hadwin bol napadnutý ochrankárom, keď sa snažil oslavovať titul krajana Nicka Taylora.

12.06.2023 18:30
782888096 Foto:
Adam Hadwin prežil útok ochrankára bez zranení. Aj fľaša šampanského skončila bez ujmy.
debata

Incident sa odohral po záverečnej jamke na podujatí Canadian Open. Ochrankár si zjavne pomýlil 75. hráča svetového rebríčka Hadwina, ktorý vbehol na green na 18. jamke a začal striekať šampanské smerom k víťaznému Taylorovi. Pozrite si útok na videu:

Pár sekúnd pred incidentom Taylor trafil do jamky posledný úder, v záverečnom kole zdolal Tommyho Fleetwooda a za triumf na Canadien Open získal šek v hodnote 1,5 milióna eur.

Kolega Hadwin bol z jeho úspechu taký nadšený, že sa ho so striekajúcim nápojom snažil obliať, pokiaľ jeho plány nezhatil strážca poriadku.

Našťastie nečakaný úder nezanechal na Hadwinovi žiadne zranenia a neskôr incident na Twitteri obrátil na žart. Zdieľal fotografiu inkriminovaného útoku s textom: „Dajte to do Louvru!“

Neskôr zablahoželal Taylorovi k víťazstvu. Ozvala sa aj Hadwinova manželka, ktorá vtipne zápasnícku snímku okomentovala slovami: „Och môj Bože, nezvládam tieto rôzne uhly.“

Marie Růžičková, manželka slávneho hokejistu Fotogaléria - 28 fotiek Všetky fotky
Marie Růžičková vo svojich statusoch tvrdí, že...
debata chyba
Viac na túto tému: #Golf #Canadian Open #Adam Hadwin