Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

O 30 rokov starší chlap. Taliani riešia lásku kráľovnej zjazdu Goggiovej

V stredu si vybojovala malý krištáľový glóbus za triumf v zjazde. No talianske médiá riešia viac súkromie 30-ročnej lyžiarky ako jej športový úspech. Podľa nich našla šťastie v náruči o 30 rokov staršieho televízneho moderátora Massima Gilettiho.

15.03.2023 22:09
Sofia Goggiová a Massimo Giletti Foto:
Sofia Goggiová a Massimo Giletti.
debata

Talianske denníky sa predháňajú v správach o vzťahu hviezdnej lyžiarky a známej tváre z televíznej obrazovky. Podľa niektorých už dokonca tvoria Goggiová a 60-ročný Giletti pár niekoľko mesiacov.

Dôvodom špekulácii o vzťahu je ich spoločná fotografia a moderátorove vystúpenie v televíznej relácii na stanici Rai Due. Fámy o spoločnom vzťahu dvojica nikdy nepotvrdila, ani nevyvrátila.

V spomínanom programe Giletti na naliehanie moderátora prezradil, že v jeho srdci je momentálne žena. V nasledujúcej otázke, či tá ženy miluje hory, narážal moderátor práve na Goggiovú. „Miluje hory, v ktorých sa dá vyhrávať,“ uviedol záhadne Giletti no zároveň mnohé naznačil.

vlhová Čítajte viac Vlhová si toho o sebe už prečítala veľa. Prečo o nej médiá píšu negatívne?

Podľa Corriere dello Sport to bolo zrejmé vyznanie lásky bez toho, aby musel spomenúť konkrétne meno dotyčnej ženy. Týždenník Di Piú TV tvrdí, že od osoby blízkej Gilettimu sa dozvedel, že je do Goggiovej úplne zbláznený. Vzťah má byť údajne v počiatočnom štadiu a vekový rozdiel v ňom nemá byť žiadnou prekážkou.

V jednom z rozhovorov vo februári Goggiová priznala, že chce mať deti a to si vyžaduje nájsť správneho muža v správnom čase. O hľadaní partnera vtedy povedala: Musíte byť bystrá, aby ste pochopila, že ľudia vás môžu mať radi len preto, že ste toho veľa dosiahli. Chcem nájsť niekoho, kto ma bude ľúbiť aj bez lyžovania."

Krásna švajčiarska lyžiarka Lara Gutová-Behramiová Fotogaléria - 21 fotiek Všetky fotky
Bola veľkým talentom, zranenia a popularita ju...
debata chyba
Viac na túto tému: #alpské lyžovanie #Sofia Goggiová #Massimo Giletti