Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Aj Messi má bežné chlapské problémy. Jedna neznáša druhú a on je uprostred

Človek by povedal, že má všetko, čo len chce. Peniaze, obdiv a odteraz už aj titul majstra sveta. Lenže nie je to úplne tak, aj Lionel Messi rieši problémy bežného smrteľníka. Muža, ktorý je medzi dvomi mlynskými kameňmi.

31.12.2022 09:37
Lionel Messi Foto:
Matka a manželka Lionela Messiho. Počas finále MS sa príliš nerozprávali.
debata

Medzi ženou a matkou. Aj po fantastickom finále proti Francúzsku sa o tom zmienili viaceré médiá. Pripomenuli, že vzťah – pre Messiho najdôležitejších žien na svete – je na bode mrazu.

Messi svoju lásku pozná prakticky od detstva. No keď mal trinásť rokov, musel sa presťahovať do Barcelony v Španielsku, aby sa venoval futbalovej kariére. Ich blízki však vravia, že to nijako neovplyvnilo ich vzťah a boli aj naďalej v kontakte.

Všetko vyvrcholilo svadbou v roku 2017. Tá sa údajne konala uprostred napätých vzťahov medzi rodinami. Messiho mama Celia Maria Cuccittini mala počas nej na sebe biele šaty. Podľa argentínskej tradície je však biela farba len pre nevestu a žiadna iná osoba by ju nemala nosiť.

Láska až za hrob. Antonela Roccuzzo a Leo Messi Fotogaléria - 17 fotiek Všetky fotky
Šťastná rodinka s priezviskom Messi po...

Mimochodom, rodinné zdroje vravia, že Celia Maria Cuccittini si pôvodne chcela obliecť šaty čierne – na znak smútku. Napokon ju od toho odhovorili.

Susana Messiová, sestra otca barcelonskej hviezdy Jorgeho, tvrdí, že väčšina jej príbuzných vrátane Messiho vlastnej starej mamy Rosy nebola pozvaná na jeho veľký deň. Jeho „krutú“ matku viní aj z toho, že keď sa jej syn stal slávnym, rozdelila rodinu. Susana tvrdí, že za Celiu Mariu sa hanbí aj jej vlastný manžel.

Obe sa radovali, no každá zvlášť. Foto: Profimedia
Lionel Messi Obe sa radovali, no každá zvlášť.

Aj keď atmosféra to nakoniec nebola pravá svadobná, pár si tento najdôležitejší moment v živote užíval. Pridali sa k nim aj mnohí Messiho spoluhráči z Barcelony a Argentíny. Medzi prominentné mená patrili Neymar Jr., Luis Suárez, Xavi Hernandéz, Andrés Iniesta, Cesc Fabregas, Dani Alvés a iní.

Mimochodom, páru sa už pred svadbou narodili dvaja synovia Thiago a Mateo. O rok neskôr sa k nim pridal tretí syn Ciro. Najprv žili v Španielsku a potom sa presťahovali do Paríža, keď sa Messi stal hráčom PSG.

Svadba Lionela Messiho v Argentíne (júl 2017) Fotogaléria - 13 fotiek Všetky fotky
Mladomanželia Lionel Messi a Antonela Roccuzzová.

Antonella Roccuzzová tiež – ako Messi – pochádza z argentínskeho Rosaria. Má bakalársky titul z humanitných a spoločenských vied. Prijali ju aj na fakultu zubného lekárstva, ale po niekoľkých mesiacoch sa rozhodla ukončiť štúdium a pripojiť sa k Messimu v Španielsku.

V roku 2016 podpísala zmluvu s Rickym Sarkanym a už o rok neskôr si otvorila predajňu Sarkany v Barcelone. Spolu so Sofiou Balbiovou, manželkou Luisa Suáreza. Bola to prvá predajňa Sarkany v Európe.

Antonella je aktívna aj na Instagrame a má viac ako 20 miliónov sledovateľov. V súkromí sa však zamerala predovšetkým na výchovu troch synov. Je sesternicou Lucasa Scagliu, veľkého priateľa Lionela Messiho z detstva, kedysi spolu hrali v Newell’s Ol­d Boys.

Najbližší ľudia Lionela Messiho Fotogaléria - 16 fotiek Všetky fotky
Manželka, rodičia, súrodenci, deti, priatelia....

Keď si Messi preberal šiestu Zlatú loptu pre najlepšieho futbalistu na svete (dovedna ich má už sedem), na vyzvanie novinárov povedal aj pár pekných slov o svojej manželke:

„Antonela má veľa vzácnych vlastností. Obdivujem ju ako zvláda všedný deň a má vždy dobrú náladu. Je mimoriadne inteligentná a všestranná vo všetkých aspektoch života.“

Čo (ne)viete o Lionelovi Messim Fotogaléria - 11 fotiek Všetky fotky
Lionel Messi to dokázal. Rovnako ako Diego...
debata chyba
Viac na túto tému: #Lionel Messi