Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Som gej, napísal Casillas a potom príspevok vymazal. Z reakcií vyčnieva Puyolova

Realita, útok hakerov alebo kampaň? Bývalý španielsky brankár Iker Casillas zverejnil v nedeľu na twitteri príspevok, v ktorom mal odhaliť svoju homosexuálnu orientáciu.

09.10.2022 15:57 , aktualizované: 19:10
Iker Casillas, Sara Carbonerová Foto: ,
Iker Casillas v sprievode Sary Carbonerovej na archívnej snímke.
debata (2)

„Dúfam, že ma rešpektujete: som gej,“ napísal na sociálnu sieť. Tweet napokon vymazal a špekulovalo sa, že jeho oficiálny účet napadli hakeri alebo ide o reklamnú kampaň.

Denník Marca poukázal na to, že Casillas môže byť unavený z toho, že ho spájajú s herečkou Alejandrou Onievovou či speváčkou Shakirou. Tá sa nedávno rozišla s iným hviezdnym španielskym futbalistom Gerardom Piquém.

S ďalším vysvetlením prišlo periodikum AS. Casillas vraj ironizoval svoju sexualitu, aby poprel klebety, ktoré ho spájajú s Onievovou a chce, aby médiá prestali každý týždeň šíriť nepravdivé správy.

Paríž Saint Germain Čítajte aj Koniec nadvlády dua Messi - Ronaldo. Zverejnili nový rebríček najlepšie platených

Napokon sa na twitteri vyjadril samotný Casillas: „Napadnutý účet. Našťastie je už všetko v poriadku. Ospravedlňujem sa všetkým mojim sledovateľom. A, samozrejme, ospravedlňujem sa aj LGBT komunite.“

Dlhoročný reprezentant Casillas je na futbalovom dôchodku dva roky, s kariérou sa rozlúčil pre zdravotné problémy.

Jeho posolstvo sa ihneď po zverejnení dočkalo viacerých reakcií. Najviac zarezonovala tá od bývalého spoluhráča z národného tímu Carlosa Puyola.

„Je čas vyrozprávať náš príbeh, Iker,“ adresoval mu so srdiečkom a emotikonom bozku.

Casillas tvoril známy pár s reportérkou Sarou Carbonerovou. Po víťaznom finále MS 2010 obletelo svet video, ako ju pobozkal v priamom prenose. Zosobášili sa v roku 2016, k ich rozchodu prišlo vlani. Majú spolu dvoch synov.

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Iker Casillas