Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Odvážne zábery Talianky rozdeľujú. Aspoň toto robíš s vášňou, schytala

Talianska tenistka Camila Giorgiová zverejnila na instagrame sériu fotografií v spodnej bielizni.

12.01.2021 09:51
debata (2)
Camila Giorgiová na Australian Open v januári... Foto: SITA/AP, Andy Brownbill
Camila Giorgiová Camila Giorgiová na Australian Open v januári 2020.

Hráčka je známa aktivitou na spomínanej sociálnej sieti, sleduje ju ako 335-tisíc fanúšikov. Tých však najmä v poslednom čase namiesto pohľadov do zákulisia svojej prípravy na novú sezónu zásobuje fotografiami ako z módneho magazínu.

Rodáčka z Maceraty vzbudila rozruch vianočnými snímkami z pohovky, červenú kombináciu bielizne následne vystriedala ružová odkazujúca na oslavu jej 29. narodenín. Zakrátko siahla po bielej farbe a najnovšie zapózovala v sivom kožuchu.

Väčšiu časť priaznivcov potešila, no nájdu sa aj kritici 76. hráčky (jej maximom je 26. priečka) svetového rebríčka WTA.

„Povedal by som, že tenis sa dostáva na vedľajšiu koľaj. Toto na zvýšenie sebavedomia nepotrebuješ,“ znie jeden z komentárov v taliančine.

„Keď už nedokážeš zaujať na kurte, oblečieš si spodnú bielizeň? Aspoň k tomuto však pristupuješ s vášňou,“ doplnil ďalší kritik.

„Po tréningu si môže robiť, čo chce,“ prišla obrana.

Isté je, že minulá sezóna sa Giorgovej nevydarila. Najlepší výsledok dosiahla v auguste, v Palerme sa prebojovala do semifinále. Obsadenie turnaja však ovplyvnil koronavírus. Rok predtým si zahrala dvakrát vo finále.

Naposledy sa predstavila v Linzi v polovici novembra, kde ju v 2. kole vyradila Argentínčanka Nadia Podoroská.

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Camila Giorgiová