Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Maďarský klenot sa hrdí novým klubom. A Schifferovou z kurtu

Vo štvrtok oficiálne potvrdili prestup Dominika Szoboszlaia zo Salzburgu do Lipska. Dvadsaťročný maďarský futbalový klenot obliekal dres rakúskeho klubu od roku 2018.

17.12.2020 09:38
debata (1)
Dominik Szoboszlai. Foto: SITA/AP
Dominik Szoboszlai Dominik Szoboszlai.

Slovenskí fanúšikovia si ho môžu pamätať z kvalifikačného zápasu v Budapešti o postup na ME 2020, keď prekonal Martina Dúbravku z priameho kopu. V stretnutí sa však z víťazstva 2:1 tešili hostia.

V stredajšom debakli 6:2 v osemfinále rakúskeho pohára proti Rapidu Viedeň strelil posledný gól za doterajšieho zamestnávateľa pred presunom do Nemecka:

V Lipsku sa stretne s krajanmi Péterom Gulácsim a Willim Orbánom. Zaujímavosťou je, že do sesterského klubu zamierilo zo Salzburgu už 17 hráčov.

Podľa viacerých médií Szoboszali prestúpil do tímu semifinalistu minulého ročníka Ligy majstrov približne za 20 miliónov eur, zmluvu podpísal do roku 2025.

K jeho pohode prispieva podľa stránky Life.hu aj mladá tenistka Fanni Gécseková. Športový pár je spolu už päť mesiacov a doteraz svoj vzťah tajila, čo potvrdili priatelia dvojice.

Atraktívnu 19-ročnú Fanni prirovnávajú k supermodelke Claudii Schifferovej. Štvrtá hráčka z európskeho šampionátu do 16 rokov je dcérou úspešného kladivára Tibora Gécseka. Pozrite si, ako jej to pristane na kurtoch i mimo nich.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #RB Lipsko #Dominik Szoboszlai