Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Lewandowski má formu. A skvelé podmienky v spálni

Robert Lewandowski je mašina na góly a pre Bayern Mníchov i poľskú reprezentáciu nenahraditeľný.

01.12.2019 07:06
Robert Lewandowski Foto: ,
Kanonier Bayernu Robert Lewandowski oslavuje svoj štvrtý gól do siete Crvenej zvezdy.
debata

O schopnostiach momentálne najlepšieho strelca v Európe sa popísalo mnohé. V 21 zápasoch v drese Bayernu strelil 27 gólov. K tomu pridal ešte štyri v úspešnej kvalifikácii na ME 2020, kam sa Poliaci chystajú.

Pohoda na ihrisku mnohokrát odráža idylku z domácnosti. Platí to aj o úspešnom páre Lewandowských. Robertova manželka Anna prezradila, v čom spočíva tajomstvo jeho úspechu. Od jedla až po rutinu v spálni.

Tridsaťjedenročný zakončovateľ si dáva pozor na jedlo i pitie, starostlivo vybraté korenie a kvalitný spánok. Na oddychu mu záleží natoľko, že si najal aj špecialistu na spánok.

„Nemáme v spálni žiadne modré svetlo a ani televíziu. Keď ide spať, pochutí si na jedle z kvalitných surovín. Izbová teplota je maximálne 21 stupňov Celzia a chýbať nesmie ani špeciálna vôňa," vysvetľuje Anna Lewandowská pre nemecký Bild.

Poľský útočník Bayernu Robert Lewandowski s... Foto: SITA/AP, Matthias Balk
Robert Lewandowski, Anna Lewandowska Poľský útočník Bayernu Robert Lewandowski s manželkou Annou na návšteve Oktoberfestu v Mníchove.

Lewandowski si šéfkuchára nenajal. Je ním jeho sympatická manželka. Niekdajšia poľská reprezentantka v karate a špecialistka na výživu starostlivo vyberá potraviny. S poradím jedál si však starosti nerobí.

„Veľakrát začíname koláčom a končíme mäsom. Pije špeciálny čaj z Južnej Ameriky a najradšej má zemiakové placky,“ doplnila Lewandowská.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

ANOTHER PHOTO FROM @phlov_by_anna_lewandowska CAMPAIGN I love them, thanks to the photographer @szulcworks KOLEJNE ZDJĘCIE Z KAMPANII @phlov_by_anna_lewandowska Uwielbiam je a to dzięki fotografce @szulcworks ✨ _________________________________ DZISIAJ O GENEZIE MARKI! Czy wiecie, że SKÓRA ma sporo wspólnego z… MÓZGIEM ? Wiesz co???!!! Te dwa organy łączy m.in. pochodzenie! Nic dziwnego, że EMOCJE i STAN CERY są ze sobą powiązane. MASZ STRES, SILNE EMOCJE - TO PÓŹNIEJ WIDAĆ NA TWOJEJ SKÓRZE! Fakt ten potwierdza odkrycie połączenia BRAIN-SKIN! ⬇️⬇️⬇️ Czym ono jest? Połączenie to pełni funkcję kanału komunikacji między skórą a mózgiem. Jest także częścią jej naturalnej tarczy ochronnej, dzięki której może ona radzić sobie z negatywnym wpływem czynników zewnętrznych. Niestety, obecnie cały system obronny skóry bywa zbyt obciążony i nie działa prawidłowo Badania pokazały, że głównymi przyczynami takiego stanu rzeczy są: STRES , promieniowanie UV, SMOG , ZANIECZYSZCZENIE środowiska i niebieskie ŚWIATŁO MONITORÓW ❌ PHLOV powstało z myślą o tym, by wspomóc skórę w walce z tymi zagrożeniami, jednocześnie dbając o Wasz dobry nastrój. Dlatego nasze kosmetyki zawierają bogactwo składników,które to umożliwiają. Należą do nich m.in.: roślinna tauryna bioaktywne wody owocowe składniki poddane procesowi fermentacji mikroliposomy biopeptydy superowoce prebiotyki probiotyki oraz adaptogeny. To nieocenieni sprzymierzeńcy pięknej, zdrowej i promiennej skóry, a co za tym idzie - lepszego samopoczucia! Wszystkie kosmetyki PHLOV wraz z ich składami aktywnymi znajdziecie na ➡️www.phlov.com! #flow #phlov #annalewandowska #healthy #naturalcosmetics #vegan #kosemtykinaturalne

Príspevok, ktorý zdieľa Anna Lewandowska ® (@annalewandowskahpba),

Pri varení si z nej manžel často uťahuje. „Pýta sa ma: Už to môžem zjesť? Už si si to odfotila?“ narážala Lewandowská na jej instagram, kam okrem dokonalej postavy pravidelne pridáva aj svoje kulinárskej kúsky.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Robert Lewandowski #Anna Lewandowska