Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

FOTO Vonnovej dôchodok: najskôr operácia, potom dúhové bikiny

Je to len niekoľko mesiacov, čo kráľovná bielych svahov Lindsey Vonnová oznámila koniec aktívnej kariéry. Americká lyžiarka nezaháľa a vrhla sa na viaceré aktivity.

12.04.2019 09:00
debata
Lindsey Vonnová. Foto: SITA/AP, Giovanni Auletta
Lindsey Vonn Lindsey Vonnová.

Rozbehla biznis s filmovou hviezdou Dwaynom „The Rock“ Johnsonom, nafotila zábery do prestížneho plavkového magazínu Sports Illustrated a stihla oznámiť, že so svojím priateľom, hokejovou hviezdou PK-om Subbanom uvažujú nad založením rodiny.

Najskôr sa však zverila do opatery lekárov. Na klinike v Colorade absolvovala začiatkom apríla operáciu problémového kolena, ktoré ju trápilo celú uplynulú sezónu.

„Čakala som s operáciou do poslednej chvíle, pretože som ešte mala povinnosti na lyžiach. Lyžovanie s ortézou však nie je nič moc. Zákrok dopadol dobre a úspešne sa zotavujem,“ informovala fanúšikov prostredníctvom sociálnych sietí.

Za miesto na regeneráciu si zvolila luxusný mexický rezort Montage Los Cabos, kam sa vybrala na dovolenku. Odtiaľ potešila priaznivcov fotkou v dúhových bikinách. Tie jej podľa nás pristanú ešte viac ako lyžiarska kombinéza.

debata chyba
Viac na túto tému: #Lindsey Vonnová #alpské lyžovanie