Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Modelka o Ronaldovi: Má ho smiešne malý. Sex trvá krátko, no je ako večnosť

Po svojom boku by ho chceli mať milióny žien, šťastie však malo iba niekoľko desiatok z nich. O tom, aký je Cristiano Ronaldo šampión, sa rozhodli prehovoriť tri. Ale pozor, tentoraz nejde o futbal. Krásky vyrozprávali príbeh o tom, aký je Portugalčan v posteli.

09.10.2018 08:24
Cristiano Ronaldo Foto: ,
Cristiano Ronaldo.
debata (15)

Veru, tieto slová sa budú rodákovi z ostrova Madeira počúvať veľmi ťažko.

„Zatiaľ čo väčšina žien má rada dobre vybaveného muža, na neho bol smiešny pohľad. Hovorila som si: Panebože, nech už to mám za sebou. A bála som sa, ako dlho to bude trvať. Ale bolo to krátko, odpoveď som dostala za chvíľu,“ uviedla britská modelka Jasmine Lennard, ktorá spomínala na desať rokov starý zážitok so súčasnou hviezdou Juventusu Turín.

O sexe s Ronaldom prehovorila aj bývalá milenka futbalistu Maria Balotelliho, Raffaella Fico. „Mario je oveľa lepší. Sex s ním je ako tajfún.“

„Žiaľ“, Cristiano neokúzlil ani taliansku modelku a herečku Elicu De De Panicis Agnelli.

„Dal mi svoje číslo a poslala som mu správu. Skvele sme sa spolu bavili a bolo to fajn priateľstvo, ale nič výnimočné,“ povedala blonďavá diva a prezradil na Ronalda jeho tajomstvo. „Používa vypchávku, aby jeho penis vyzeral väčší,“ vyhlásila.

Ronaldo však okrem klebiet musí riešiť iný problém. Pred viac ako týždňom ho zo znásilnenia obvinia Američanka Kathryn Mayorgaová. Malo sa tak stať v roku 2009. Hviezdny futbalista však všetko popiera.

„Znásilnenie je ohavný čin, ktorý je proti všetkému, čomu verím. Niektorí ľudia sa chcú zviditeľniť prostredníctvom môjho mena. Je to všetko vymyslené, no to je súčasť mojej práce. Kto sa chce stať známy, spomenie moje meno. Všetko je v poriadku a ja som šťastný,“ citovala 33-ročného hráča agentúra AP.

Aby Mayorgaová o celej záležitosti mlčala, vyplatil jej Ronaldo údajne sumu 375 000 dolárov. Teraz sa bude prípadom zaoberať americký súd. Päťnásobný víťaz ankety o najlepšieho futbalistu sveta podľa FIFA odmieta, že ženu znásilnil, podľa jeho slov mala s ním sex dobrovoľne.

15 debata chyba
Viac na túto tému: #Cristiano Ronaldo