Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Trapas vo formule 1, oslava sa zvrtla. Norris rozbil víťaznú trofej Verstappenovi

Druhý muž Veľkej ceny Maďarska formuly 1, Lando Norris, sa pri oslavách na pódiu nevyznamenal. Odniesla si to víťazná trofej Maxa Verstappena, ktorá sa rozbila na kúsky.

23.07.2023 19:23
791371086 Foto:
Smutný Lando Norris (vľavo) a Sergio Pérez (vpravo) sa pozerajú, ako zbiera Max Verstappen zo zeme zničenú trofej.
debata (1)

Max Verstappen opäť predviedol dominantný výkon po tom, ako sa už po štarte dostal cez Lewisa Hamiltona a napokon poľahky ovládol aj deviate preteky z jedenástich v tejto sezóne.

Nečakaný moment sa odohral na pódiu pre troch najlepších, na ktorom sa okrem Norrisa a víťazného Verstappena postavil aj jeho tímový kolega z Red Bullu Sergio Pérez.

A keď nastal čas striekania šampanského, Norris vyrobil trapas. Jeho špecifické otváranie fľaše mu tentokrát nevyšlo a odniesla si to Verstappenova trofej. Pozrite si celý moment na videu:

Záznam ukázal, že Norris udrel fľašu o pódium takou silou, že váza patriaca Verstappenovi spadla z najvyššieho stupňa a rozbila sa.

Je možné, že ho ovládla prílišná radosť z toho, že sa mu druhýkrát po sebe vybojovať v pretekoch F1 druhé miesto. Norris sa po pretekoch posunul v celkovom hodnotení na 8. miesto a za siedmim Charlesom Leclercom zaostáva o 20 bodov.

Pretekárky v ženskom šampionáte F1 Academy Fotogaléria - 31 fotiek Všetky fotky
Najmladšia má 16, najstaršia 25 rokov....
1 debata chyba
Viac na túto tému: #formula 1 #Veľka cena Maďarska #Max Verstappen #Lando Norris