Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Neuveriteľné zábery z rely v Chorvátsku. Ľudia sa na ceste bili kvôli slovinskej vlajke, zrazu okolo nich preletel Ogier

Strkanica rozvášnených fanúšikov počas chorvátskej rely mohla mať tragickú dohru. Legendárny Sébastien Ogier okolo nich preletel v plnej rýchlosti.

25.04.2023 11:00
debata (9)

Na vyhrotený stret sa zmenila potýčka milovníkov rýchlych bicyklov počas Chorvátskej rely, ktorá sa od piatku do nedele išla v okolí Záhrebu.

Dôvodom konfliktu bola slovinská vlajka, ktorú na stráni vedľa trate rýchlostnej skúšky rozložil jeden z fanúšikov.

To sa nepáčilo inej skupinke divákov a nastal konflikt, do ktorého sa zapojilo niekoľko mužov. Usporiadatelia sa ich márne snažili roztrhnúť.

Čo horšie, súboj sa v najmenej vhodnú dobu presunul na ceste. Ostatní diváci vzrušenými hlasmi česky aj taliansky volali: „Auto, auto!“. Blížiaci sa rallyový špeciál avizovalo aj nervózne pískanie usporiadateľských píšťaliek.

Bitku sa organizátorom podarilo na poslednú chvíľu rozohnať, hneď potom po trati v plnej rýchlosti doslova preletel osemnásobný majster sveta Sébastien Ogier vo svojej Toyote. Čo by sa stalo, keby sa bojovníci včas neupokojili, je lepšie nedomýšľať.

McDavid: Najlepší hokejista si žije v bavlnke Fotogaléria - 35 fotiek Všetky fotky
Connor McDavid je najlepší hokejista na svete a...
9 debata chyba
Viac na túto tému: #invázia na Ukrajinu #Rely Chorvátska