Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Schumacher vraj plače pri pohľade na jazero a hory. Na Malorku sa nesťahuje

Správa o sťahovaní sedemnásobného majstra sveta formuly 1 Michaela Schumachera na Malorku je podľa nemeckého Bildu nepravdivá.

25.08.2018 08:46
Michael Schumacher Foto: ,
Michael Schumacher.
debata (2)

O kúpe luxusnej 30-miliónovej nehnuteľnosti v mestečku Andratx informoval švajčiarsky magazín L'Illustré, ktorý citoval vyjadrenia jeho starostky Katie Rouarchovej. Neskôr vysvitlo, že išlo o chybu v preklade. Informáciu, ktorú prevzali viaceré zahraničné médiá, poprela aj Schumacherova manažérka Sabine Kehmová.

Na Malorke sa mal Schumacher zotavovať po ťažkom páde na lyžovačke v roku 2013, pri ktorom si privodil vážne zranenie hlavy.

Manželka najúspešnejšieho pilota v histórii kráľovskej motoristickej triedy Corinna síce údajne rezidenciu v Španielsku kúpila, no rodina ju bude používať na dovolenky.

Podľa článku v magazíne Paris Match sa Schumacher zotavuje v prísne stráženom domove v meste Gland na brehu Ženevského jazera v opatere 15-členného personálu. Jeho myseľ sa snažia stimulovať aj zvukmi motorov F1 a v areáli ho vozia v obľúbených autách.

Aj najmenšie zlepšenie Schumacherovo zdravotného stavu, ktorý je už viac ako dva roky tajný, je pre rodinu veľkým povzbudením, tvrdí zdroj.

„Michael občas plače, keď ho posadia na invalidný vozík pred nádhernú panorámu hôr a jazera,“ povedali pre francúzsky týždenník dvaja blízki rodinní známi.

V šľapajach slávneho otca kráča talentovaný Mick Schumacher. Devätnásťročný jazdec pôsobí vo Formule 3 a sledujú ho aj stajne F1. „Môj otec mal veľký vplyv na moju kariéru, je mojím idolom. Túžim po víťazstve vo formule 1,“ uviedol pre denník Sun.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Michael Schumacher