Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Schumacherovu webovú stránku obnovia. Dvadsať rokov po jeho prvom titule

Pri príležitosti dvadsaťročného výročia zisku premiérového titulu majstra sveta formuly 1 začne vo štvrtok znovu fungovať oficiálna internetová stránka Michaela Schumachera.

12.11.2014 11:28
Michael Schumacher Foto: ,
Michael Schumacher.
debata

Bývalý nemecký pilot sa stále v domácom prostredí zotavuje z vážneho zranenia hlavy po páde na lyžiach a jeho web je niekoľko mesiacov neaktívny. Na jedinej prístupnej stránke jeho rodina prostredníctvom jazdcovho manažmentu ďakuje verejnosti za podporu.

To sa vo štvrtok o 9.00 SEČ zmení. V ten deň uplynie dvadsať rokov od chvíle, kedy Schumacher získal prvý zo siedmich titulov svetového šampióna. „V kariére Michaela Schumachera je 13. november 1994 mimoriadny deň. Dvadsať rokov od jeho prvého víťazstva v šampionáte považujeme za príležitosť k obnoveniu jeho oficiálnej stránky,“ uviedol vo vyhlásení Schumacherov manažment.

Najúspešnejší jazdec histórie F1 sa vážne zranil 29. decembra 2013 pri lyžovaní v Méribel. Po náraze do kameňa utrpel ťažký úraz hlavy s poranením mozgu. V nemocnici v Grenobli podstúpil dve operácie a udržiavali ho v umelom spánku. Z kómy ho lekári prebúdzali vyše päť mesiacov a v polovici júna štyridsaťpäťročného Schumachera previezli z Francúzska do Švajčiarska – najprv na kliniku v Lausanne a na začiatku septembra do domáceho ošetrovania.

debata chyba
Viac na túto tému: #Michael Schumacher #nehoda Michaela Schumachera