Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Opora Milwaukee zostáva, hviezdny Grék Antetokunmpo sa dohodol na novom kontrakte

Grécky basketbalista Jannis Antetokunmpo sa dohodol s klubom NBA Milwaukee Bucks na predĺžení spolupráce. Podľa AFP podpísal nový trojročný kontrakt v celkovej hodnote 186 miliónov amerických dolárov.

24.10.2023 11:00
Antetokunmpo Foto:
Giannis Antetokounmpo.
debata

Na základe novej zmluvy zostane dvojnásobný najužitočnejší hráč súťaže (MVP) v klube minimálne do konca sezóny 2026/2027.

Kontrakt zahrňuje aj opciu na ročník 2027/2028, ak by ju nevyužil, môže sa stať v júli 2027 vo veku 32 rokov voľným hráčom.

Renáta Březinová Čítajte viac Smutný príbeh. Česká hráčka opísala strastiplnú cestu z Izraela domov

Dvadsaťosemročný krídelník potvrdil predĺženie zmluvy na sociálnej sieti X (predtým Twitter). Antetokunmpa draftovali Bucks v roku 2013 v 1. kole z 15. miesta a v Milwaukee strávil celú svoju doterajšiu profiligovú kariéru.

V roku 2021 doviedol tím k zisku titulu, Bucks vtedy zdolali vo finále Phoenix Suns 4:2 na zápasy. Hviezdny Grék sa stal MVP finálovej série.

V minulej sezóne mal v 63 zápasoch základnej časti bilanciu 31,1 bodu, 11,8 doskoku a 5,7 asistencie na zápas. Milwaukee odštartuje nový ročník NBA v noci na piatok domácim súbojom s Philadelphiou.

Basketbalová kráska: Valentina Vignaliová Fotogaléria - 12 fotiek Všetky fotky
Valentina Vignaliová. Talianska basketbalistka...
debata chyba
Viac na túto tému: #NBA #basketbal #Milwaukee Bucks #Jannis Antetokunmpo