Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Handlová prežíva basketbalovú krízu. Hráči aj klub zaplatia vstupné

Vedia vyhrať v Komárne, zdolať doma podobne silnú Prievidzu, ale na vlastnej palubovke dokážu zakopnúť s nováčikom z Karlovky a prehrať aj pod košmi suverénne poslednej Nitry, tak ako v stredajšom zápase 18. kola - basketbalisti Handlovej sú nečitateľní ako rukopis lekára s tridsaťročnou praxou.

04.12.2014 11:31
Krsto Bjelica, Martavious Irving Foto: ,
Krsto Bjelica z Handlovej sa snaží zastaviť nitrianskeho hráča Martaviousa Irvinga.
debata

„Samozrejme, sme v hernej kríze. Trápia nás trochu zranenia. Djurišič zvracal a nepricestoval s mužstvom, Purifoy má natiahnuté slabiny, nevedeli sme, či vôbec nastúpi. Chýbal Šoška a Stanojevič nastúpil so zraneným chrbtom. Ale na to sa nebudeme vyhovárať. Dostali sme sa do hernej krízy, plus prišli zranenia a súper zaslúžene zvíťazil,“ hovoril po stredajšom nezdare 59:72 pod Zoborom tréner „baníkov“ Ľudovít Smačko.

Dve prehry po sebe, ktoré „mali“ byť víťazstvami, nenechali chladné vedenie klubu. „Mužstvo doplníme o pivota, po zranení sa vracia Savič. Pracujeme na rozohrávačovi, ktorý prinesie do tímu istotu a do hry potrebný pokoj. Urobíme aj prvý ústretový krok smerom k fanúšikom. Na posledné dva domáce zápasy roka bude vstup pre nich zdarma. Zaplatia to hráči a funkcionári. Permanentkári dostanú energetický nápoj zdarma. Je to malá náplasť na pošramotenú povesť. Fanúšik bol a aj stále je pre nás to najdôležitejšie meradlo,“ poznamenal športový riaditeľ MBK Ivan Kartáč na klubovom webe.

Handlovčania sú na 5. mieste v 10-člennom pelotóne Slovenskej basketbalovej ligy s 26 bodmi, ťahajú minisériu dvoch prehier.

debata chyba
Viac na túto tému: #MBK Handlová