Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Ramsay si pred MS môže škrtnúť ďalšieho hráča. Skúseného obrancu vyradila tvrdá strela do ruky

Reprezentačný tréner Craig Ramsay má pred májovými majstrovstvami sveta v Česku ďalšie starosti. Defenzívu bude musieť vyskladať bez jedného z najskúsenejších slovenských hokejistov.

06.04.2024 08:35
Craig Ramsay Foto:
Ramsay so zverencami počas novembrového Nemeckého pohára.
debata (3)

Účastník šiestich svetových šampionátov Marek Ďaloga (35) tento rok určite nepridá ďalší štart na vrcholnom podujatí.

Obranca Komety Brno už má po sezóne. Skúsený obranca to v play-off zápase českej ligy schytal pukom do pravej ruky, zásah mu zlomil kosť. Predčasný koniec aktuálneho ročníka potvrdili aj vyšetrenia, ktoré potvrdili zlomeninu.

„Došlo k tomu vo štvrtom zápase s Litvínovom, dostal som tvrdú ranu pukom do ruky. Dohral som tretinu, no ďalej to už nešlo a do série som už nezasiahol,“ povedal Ďaloga pre Športový čas.

Craig Ramsay Čítajte viac Mal som s ním problémy. Ramsay začal neoficiálny kemp a povedal, ktorého hráča na majstrovstvá nezoberie

Pod nôž našťastie ísť nemusí. „Kosť nemám vykrivenú, takže nemusím ísť na operáciu. Ale dostal som dlahu, budem ju nosiť až päť týždňov.“

Slovák nedávno vyriešil aj svoju klubovú budúcnosť, keď predĺžil kontrakt s Brnom. "Keby som bol zdravý, zabojoval by som o miesto.

Chalanom budem držať palce aspoň na diaľku. Hrá sa v Česku, takže to bude domáce prostredie a verím, že chlapci výkonmi potešia fanúšikov," doplnil.

Najlepší tím histórie NHL z európskych hokejistov Fotogaléria - 27 fotiek Všetky fotky
Prečítajte si zaujímavosti o najlepších...
3 debata chyba
Viac na túto tému: #reprezentácia #hokej #Marek Ďaloga #Craig Ramsay #MS 2024 v hokeji