Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Vtedy český klub odmietol, teraz sa rozhodol. Spišiaci po sezóne budú hľadať nového trénera

Český hokejový tréner Vlastimil Wojnar povedie mužstvo účastníka slovenskej extraligy zo Spišskej Novej Vsi už len do konca aktuálnej sezóny 2023/2024.

20.03.2024 17:16
Vlastimil Wojnar, HK Spišská Nová Ves Foto:
Na snímke lavička Spišskej Novej Vsi, uprostred tréner Vlastimil Wojnar.
debata

Ako referuje web iDnes.cz s odvolaním sa na JOJ Šport, štyridsaťšesťročný kouč bude od nasledujúceho ročníka šéfom striedačky v HC Vítkovice.

„Prestup do Vítkovíc sa rodil po prvej repretenzačnej pauze. Vítkovice boli v kríze, ja som dostal ponuku. Hľadali, oslovili niekoľko trénerov, medzi nimi som bol aj ja.

Vtedy som ich s vďakou odmietol. Boli sme tu v lige prví, nechcel som odchádzať od rozrobenej práce, bolo by to nefér,“ povedal pre JOJ Šport tréner, ktorý momentálne s tímom Spišskej Novej Vsi bojuje vo štvrťfinále play-off najvyššej slovenskej súťaže.

logo-ms-v-hokeji-2024-cesko Dávame do pozornosti Všetko o MS v hokeji 2024 na jednom mieste

Definitívne „áno“ povedal Vítkoviciam na začiatku roka. „Po Novom roku, keď sa tvoria realizačné tímy, ma Vítkovice oslovili znova a to už som kývol.

Už len z toho dôvodu, že to mám tridsať minút od domu, kde bývam. Bude to návrat po troch rokoch a celkom sa už teším,“ priznal rodák z Českého Těšína, ktorý v minulosti pracoval predovšetkým pri mládeži v Třinci.

Skúsenosti má však nielen zo slovenskej extraligy. Dve sezóny strávil v chorvátskom Záhrebe a tamojšiu reprezentáciu viedol v olympijskej kvalifikácii.

Najlepší a najhorší hráči po ZČ extraligy 2023/24 Fotogaléria - 17 fotiek Všetky fotky
Ktorí hokejisti v základnej časti extraligy...
debata chyba
Viac na túto tému: #hokej #tréner #extraliga #HK Spišská Nová Ves #Vlastimil Wojnar