Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Hossa má za sebou úspešný debut v boxerskom ringu. Zápas rozhodol skrat slovenského rapera

Bývalý slovenský hokejový reprezentant Marcel Hossa si splnil jeden zo svojich snov. V rámci turnaja Fight Night Challenge 5 absolvoval svoj prvý zápas v boxerskom ringu. Jeho debut skončil výhrou.

03.12.2023 14:41
719774198 Foto:
Marcel Hossa počas minuloročného zápasu legiend.
debata

Dlhoročný reprezentant sa začal intenzívnejšie venovať boxu po ukončení profesionálnej kariéry v roku 2018. Čas na jeho prvý súboj nastal tento víkend v Bratislave.

Jeho súperom bol Roman Grigely, známy slovenský raper, ktorý si hovorí Momo. Súboj vo váhe do 105 kilogramov bol vypísaný na tri kolá v dĺžke tri minúty.

Konfrontácia sa začala ostrými ranami, v prvom kole bol oveľa aktívnejší bývalý kráľ strelcov z ruskej KHL Hossa. V druhom raper vyrovnal sily a tak došlo až na záverečné dejstvo.

Zápas rozhodol Momov skrat, ktorý sa po Hossovi ohnal napriek stopke od ringového rozhodcu. Následne vypľul chránič na zuby smerom k Hossovi, čím si znepriatelil časť obecenstva.

Následne bol diskvalifikovaný a duel, ktorý by rozhodcovia pravdepodobne prisúdili jemu, tak vyhral bývalý hokejista.

Vybičované emócie po zápase rýchlo opadli. Momo a Hossa si podali ruky, raper sa ospravedlnil za nešportové správanie. Hossa po zápase povedal, že je rád za túto skúsenosť.

pricházka Čítajte viac Procházka neuspel, brazílsky indián ho skolil nečakanou bombou. Česi hromžia na rozhodcu

„Bez ohľadu na výsledok som vyhral už preto, že som nastúpil do ringu. Na tomto zimáku som s reprezentáciou zažil mnoho veľkých momentov a teraz tu zrazu boxujem. Je to niečo úplne iné,“ povedal Marcel Hossa po hlavnom zápase večera.

„Užil som si atmosféru, spoznal som nových ľudí, raperov, osobnosti šoubiznisu. Chcem sa poďakovať FNC, trénerom, kamarátom aj ľuďom, ktorí prišli,“ dodal.

Krásna slovenská fitneska Tatiana Ondrušková Fotogaléria - 20 fotiek Všetky fotky
Slovenské fitnesky už dlhodobo patria k...
debata chyba
Viac na túto tému: #box #Marcel Hossa #Fight Night Challenge #momo