Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Regenda sa pýta do NHL, predviedol inštinkt zabijaka. Obranca netušil, čo sa deje

Slovenský hokejový útočník Pavol Regenda je v zámorskej AHL na neudržanie. Parádnu formu potvrdil v noci na sobotu, keď strelil už svoj desiaty gól v tejto sezóne.

25.11.2023 07:59
Regenda Foto:
Pavol Regenda.
debata (1)

K desiatemu gólu pridal aj tretiu asistenciu. Regenda tak zaznamenal tretí viacbodový výkon v sezóne, no San Diegu k víťazstvu napokon nepomohol. Jeho tím prehral so Chicagom 4:6.

Regenda predviedol pri presnom zásahu, ktorým vyrovnával na 2:2, inštinkt zabijaka. Pred bránkoviskom si vytvoril priestor, dosledoval puk a kým brankár a obranca súpera netušili kde je, Slovák ho poľahky bekhendom upratal do bránky. Pozrite si gól:

Regenda sa v novej sezóne prezentuje v drese San Diega lepšími výkonmi, ako tomu bolo v predchádzajúcom ročníku AHL. Po pätnástich dueloch ročníka 2022/23 mal na konte šesť gólov, teraz už o štyri viac. Jeho strelecké schopnosti by tak mohli dopomôcť k jeho povolaniu do prvého tímu Anaheimu Ducks v NHL.

Ostatným slovenským hokejistom sa v AHL nedarilo. Útočník Adam Sýkora nebodoval pri výhre Hartfordu 4:2 nad Springfieldom a útočník Martin Chromiak ostal s nulou pri výhre Ontaria 3:0 nad San Jose. Obranca Šimon Nemec nezabránil prehre Uticy so Syracuse 0:3.

Najlepšia zostava Slovákov z NHL v histórii Fotogaléria - 21 fotiek Všetky fotky
Najlepšia zostava Slovákov z NHL v histórii.
1 debata chyba
Viac na túto tému: #AHL #Pavol Regenda #San Diego Gulls