Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Český hokejista zomrel na dovolenke po páde z balkóna. Bola s ním Slovenka, klub žiada o pomoc

21-ročný Čech, ktorý zomrel na následky pádu z balkóna v poľskom meste Kolobreh, bol identifikovaný ako bývalý hokejový brankár Michal Randis z juniorského tímu HC Slovan Moravská Třebová.

06.11.2023 22:17
Baltické more Foto:
Baltické more v Poľsku (ilustračná snímka).
debata (10)

Ako informoval web tn.nova.cz klub v mene rodine prosí verejnosť o finančnú pomoc, aby sa podarilo telo zosnulého dopraviť naspäť do Českej republiky.

K nehode prišlo v posledný októbrový deň na pobreží Baltického mora v Poľsku. Randis vypadol z balkóna v prímorskom hoteli Baltyk. Spolu s ním spadla aj 23-ročná Slovenka.

Obaja boli po páde z tretieho poschodia ťažko zranení. Lekári ich okamžite previezli do nemocnice, kde sa ich snažili zachrániť. Žena mala šťastie, dokázala prežiť a je v stabilizovanom stave. Mladý športovec svojim zraneniam podľahol, čo potvrdila jeho rodina.

„V mene Michalovej rodiny žiadame o finančnú podporu. Repatriácia zosnulých je nákladná a rodine pomôže každá finančná čiastka,“ píše v príspevku na Instagrame hokejový klub HC Slovan Moravská Třebová. V príspevku sa nachádza aj číslo účtu, na ktoré môže verejnosť prispievať.

Randis celú mládežnícku kariéru odchytal v drese Slovana. Príčina pádu oboch osôb je zatiaľ predmetov policajného vyšetrovania.

Nový najväčší hokejový štadión na svete Fotogaléria - 19 fotiek Všetky fotky
Prečítajte si podrobnosti o najväčšej hokejovej...
10 debata chyba
Viac na túto tému: #tragédia