Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Diabli reagujú na slabú sériu výmenou trénera. Tím s Nemcom nedosahuje potrebnú úroveň

Lindy Ruff už nie je tréner hokejistov New Jersey Devils. Vedenie klubu NHL ho odvolalo po sérii neúspešných výsledkov, do konca sezóny bude v úlohe hlavného kouča Travis Green. V New Jersey pôsobí aj slovenský obranca Šimon Nemec.

05.03.2024 08:55
New Jersey Devils, Colin Miller, striedačka Foto:
Na striedačke Devils došlo k výraznej zmene.
debata (1)

„Diabli“ prehrali päť z uplynulých siedmich zápasov a v tabuľke Východnej konferencie klesli na 11. miesto. Na ôsmu Philadelphiu strácajú osem bodov.

"Som zodpovedný za to, aby som z našej organizácie urobil tím, ktorý bude pravidelne bojovať o play off.

V súčasnosti žiaľ nedosahujeme potrebnú úroveň, preto som musel pristúpiť k zmenám," uviedol pre agentúru AP generálny manažér klubu Tom Fitzgerald.

Tye Kartye, Martin Pospíšil, calgary flames, seattle kraken Čítajte viac Slovenský súboj sa skončil predčasne. Bodovú mizériu Tatara zatienilo vylúčenie Pospíšila po tvrdom zákroku

Šesťdesiatšty­riročný Ruff pôsobil v New Jersey štvrtú sezónu, vlani postúpil s Devils do 2. kola vyraďovačky.

"Rozhovory s Lindym boli extrémne náročné. Vybrali sme si ho ako trénera, ktorý dokáže pracovať na rozvoji mladých hráčov a predovšetkým je to skvelý človek.

Je to muž na svojom mieste. no museli sme zareagovať na neúspešné výsledky v uplynulých zápasoch," zdôraznil Fitzgerald.

Green, ktorý bol v rokoch 2017–2022 vo Vancouveri, zažije premiéru v úlohe hlavného kormidelníka New Jersey v noci na stredu v domácom dueli s Floridou.

Takto rastú Juraj Slafkovský a Šimon Nemec Fotogaléria - 30 fotiek Všetky fotky
Začiatky v Liptovskom Mikuláši, Nitre,...
1 debata chyba
Viac na túto tému: #hokej #NHL #New Jersey Devils #Šimon Nemec #Lindy Ruff