Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Výmena ho mala postaviť na nohy. No Tatar prežíva v Seattle ešte horšie obdobie, ako v Colorade

Slovenský hokejový útočník Tomáš Tatar v pondelkom zápase Seattlu proti Bostonu nebodoval a svoje bodové suchoty natiahol už na sedem zápasov.

27.02.2024 14:49
Tomáš Tatar Foto:
Tomášovi Tatarovi sa v Seattli nedarí podľa predstáv.
debata

Tatar, ktorý vo februári zaznamenal len jeden gól v ôsmich dueloch, tak aktuálne ťahá najdlhšiu sériu bez bodu v tejto sezóne. Takú dlho teda neťahal dokonca ani počas nevydareného pôsobenia v Colorade.

Pritom po jeho presťahovaní do Seattlu mal sľubný štart, no postupom týždňov sa prepadával zostavou a aktuálne je neprodutívny.

Seattle Kraken Čítajte viac Šou Čecha Pastrňáka v NHL: Bol pri všetkých góloch Bostonu. Tešil sa však Tatar

Pred výmenou sa stalo dvakrát, že 33-ročný Dubničan nebodoval v šiestich zápasoch po sebe. Po výmene mal pred aktuálnou sériou len nanajvýš trojzápasové suchoty – dvakrát.

Tatar v pondelok odohral za Kraken už svoj 27. zápas, a tak ich už má na konte rovnaký počet ako v drese Avalanche. A hoci začal v tíme produktívne, pri rovnakom počte bodov má len o dva body viac, v Seattli ich zaznamenal jedenásť, v Colorade deväť.

Boris Babík Čítajte viac S následkami musia počítať... No chcel by som vidieť všetkých tých moralizátorov, keby im na stole pristál šek z Ruska, vraví Slovák z ukrajinskej ligy

Kým priemer sa tak zlepšil z 0,33 na 0,41, výraznejšia zmena nastala v počte gólov. Pred výmenou strelil hráč s číslom 90 len jeden jediný, po nej šesť.

Tatar naposledy nebodoval v siedmich zápasoch po sebe od stredu januára po začiatok februára minulého roka ešte v drese New Jersey. Dlhšie suchoty zažil naposledy v januári a február 2022, kedy nebodoval v 11 dueloch po sebe. Aktuálnu sériu si bude môcť ukončiť najbližšie vo štvrtok proti Pittsburghu.

Takto rastú Juraj Slafkovský a Šimon Nemec Fotogaléria - 30 fotiek Všetky fotky
Začiatky v Liptovskom Mikuláši, Nitre,...
debata chyba
Viac na túto tému: #Tomáš Tatar #Settle Kraken