Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Prvé slová Ružičku po škandalóznom videu? Hokejista sa vrátil na sociálnu sieť a zverejnil reakciu

Adam Ružička poskytol prvé vyjadrenie od svojho kontroverzného videa s bielym práškom, ktoré ho stálo miesto v klube Arizona Coyotes a pravdepodobne aj v celej profilige.

26.02.2024 16:29
Adam Ružička, drogy, Calgary, nhl Foto:
Adam Ružička v drese Calgary Flames.
debata (23)

Video s bielym práškom a kartou na stole obletelo celý hokejový svet. Sám Ružička ho po niekoľkých minútach zmazal, no iní užívatelia si ho stiahli a znova nahrali.

Jeho zamestnávateľ reagoval okamžite. Arizona ho umiestnila na nepodmienenú waiver listinu s cieľom ukončiť s ním spoluprácu.

Keďže počas 24 hodín po ňom iný klub nesiahol, Coyotes so Slovákom oficiálne ukončili zmluvu.

Ružička si po vypuknutí škandálu zmazal účet na instagrame, no vytvoril si ďalší. Na novovytvorenom profile sa prvýkrát vyjadril k udalosti, ktorá mu možno navždy zatvorila dvere ku kariére v zámorí.

Adam Ružička Čítajte viac SZĽH kritizuje Ružičku, na MS do Česka ho nevezme. Životná chyba, môže si za to sám, vraví komentátor.

„Spravil som veľkú chybu a poučím sa z toho. Všetkých vás mám rád a navždy vám budem vďačný. Adam,“ objavilo sa na účte @adamruzicka.21.

Je však otázne, či išlo naozaj o autentický profil založený slovenským hokejistom. Účet nebol verifikovaný a spomínaný príspevok sa na ňom po istom čase už nenachádzal, na samotný profil sa navyše už nedá dostať.

Na Ružičkov prešľap cez víkend zareagoval aj Slovenský zväz ľadového hokeja, ktorý uviedol, že nepočíta s útočníkom v nadchádzajúcich prípravných zápasoch a na MS 2024 v Česku.

Adam Ružička koláž Čítajte viac Ružička v Arizone dohral. Klub okamžite zareagoval na Slovákovo video s bielym práškom

Dvadsaťštyriročný Ružička sa do Arizony presťahoval koncom januára z Calgary Flames, keď si ho Coyotes stiahli z waiver listiny.

V tíme nového zamestnávateľa nastúpil iba na tri zápasy bez bodového zisku, v uplynulých dvoch dueloch bol iba na tribúne.

Pred prestupom hral väčšinou až vo štvrtom útoku Flames, v ktorých drese počas tejto sezóny nazbieral tri góly a šesť asistencií v 39 zápasoch.

V kanadskom klube celkovo počas štyroch rokov odohral 114 duelov s bilanciou 14 góly a 26 asistencií. Calgary ho draftovalo v roku 2017 zo štvrtého kola.

Takto rastú Juraj Slafkovský a Šimon Nemec Fotogaléria - 30 fotiek Všetky fotky
Začiatky v Liptovskom Mikuláši, Nitre,...
23 debata chyba
Viac na túto tému: #kokaín #hokej #NHL #škandál #Arizona Coyotes #Adam Ružička